The Dreamer Kinetic wind sculpture


6.500.000 HUF 17,683.11 USD

Garancia: 1 év  
Személyes átvétel
Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. október 09.
Termékkód: 5309303
Megtekintések: 218
Megfigyelők: 0
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Kardoskinetic (0)  
Csongrád megye

Pozitív értékelések: nincs értékelés
Utolsó belépés: 2024. január 12.
Regisztráció: 2023. október 09.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Téma:emberábrázolás
Anyag:vas

Az Álmodó

Az én belső univerzumomban van egy lény aki az életet álmodja. Ezt a szellemi lényt jelenítem meg ebben az alkotásomban. A duális világunk két arcát,az univerzum pulzálását,és lüktetését kíséreltem megjeleníteni. Az egyik szempontom az volt ,hogy a mozgását a levegő elemre bízzam,és a szél erejét használva mozgassam. Vertikálisan és horizontálisan is forog. Mozgás közben mandalaszerű hipnotikus vizuális hatása adja távolról nézve a legszebb látványt,de ha közelebb lépünk hozzá a részletekben is elmerülhetünk. A szobor több mint 8 hónapig készült,kovácsolt vas és kompozit műanyag felhasználásával. Minden részlete egy egy gondolatban jelent meg elmém vetítővásznán,amiket egyenként gyúrtam matériává. Ebben a műben összpontosul 17 évnyi alkotás közben szerzett tudásom legjava.

A számomra legkedvesebb alkotásom keresi azt a szellemi gondolkodású tiszta szívű embert ,aki méltó helyet biztosít a mű számára.
Azt a személyt ,aki ellenállhatatlan vágyat érez arra,hogy az ő világát díszítse,gazdagítsa,harmonizálja,ez a szépség. Valahol a Föld nevű bolygón létezik ez az ember,neki készült ez az alkotás,és amikor olvassa ezeket a sorokat,tudni fogja,hogy neki írtam ezt az ajánlást.

A szállítást a mű méretei miatt nem tudjuk hagyományos futárszolgálattal megoldani, A szállítás módját együtt kell megbeszélnünk a vevővel. Európán belül saját teherautóval meg tudom oldani a szállítást,de a szállítási díjat csak a pontos hely meg adása után tudok számolni. Az installálást is vállalom,ami külön megegyezés tárgya.

Az Álmodó
Magassága: 300 cm

Átmérője: 200 cm.

Garanciális feltételek

Garancia: 1 év  

Fizetési opciók

Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 3-5 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudaörs

Mások ezeket keresték még