3. IGAZOLÁSSAL! Antik, CSONT Jézus Krisztus (18.5 cm hatalmas méretek!) 41 cm-es feszület, impozáns


1.221.000 HUF 3,321.70 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2024. február 20.
Termékkód: 3437600
Megtekintések: 205
Megfigyelők: 4
Eladó adatai

usaezust (242)  
Veszprém megye

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban1 óra alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 25.
Regisztráció: 2011. május 20.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Állapot:korának megfelelő

Angol fordítás elérhető

Kivételes ajánlat!
Jézus Krisztus kezei (az eredeti módon) csapokkal van Krisztus testéhez illesztve, oly módon, hogy a szükséges dilatációt ez biztosítja.

Eredeti szervescsont, minden - legapróbb - részleteiben is RESTAURÁLT, kiváló álapotú, egyedi (kézzel faragott), antik műtárgy! Párját ritkítóan tökéletes, szemet, lelket gyönyörködtető alkotás! ÉLETTARTALMA - ERŐSZAKOS SÉRÜLÉS NLKÜL - ELÉRHETI AZ: 2000 ÉVET VAGY TÖBB!

KÜLÖNLEGESSÉG! KÉREM OLVASSA VÉGIG! KÖSZÖNÖM.

Nagy, egyedülálló csont gyűjtemény felszámolásából eladóak antik, restaurált, bevizsgált, csont tárgyak 100%-os termék garanciával! Kivételes, egyedi lehetőség!

Értékálló, elegáns, szemet (szívet) gyönyörködtető, antik, eredeti - restaurált - műtárgy, bíborosi hagyatékból. Minden templom, kegyhely, nappali, iroda, hálószoba, szálloda, meghatározó ékessége lehet, rendkívül kedvezményes áron!

3. Antik, CSONT Jézus Krisztus (18.5 cm, hatalmas méretek!), 41 cm-es feszület, impozáns méretek, nagyon, nagyon aprólékos, egyedi, művészi kidolgozás! Hibátlan állapotban! Lélegzet elállító antik alkotás! Certifikációval (származási igazolással!)

Mellékelt fotókon is jól látható Krisztus Urunkat körülvevő 1-2 cm-es aura ahol a háttér is torzul még a mellékelt fotókon is! Valóságban ez az aura szinte tapinthatóan érzékelhető! Mindez érthető lehet a több évszázados szinte folytonos fohászok és/vagy imák okán is! Kérem nagyon aprólékosan tekintse meg a fotókat melyek sajnos közel nem tudják visszaadni a valóságos és szinte tapinthatóan megmutatkozó erős aura jelenlétét, valamint Krisztus urunk nemes arcélét, "földöntúli" arckifejezését, elragadó mosolyát!

id. Peák István Üvegművész hagyatékából (csont gyűjteményéből) eladó (1930-2012) az 1960-as évektől - elsődlegesen - egyházi díszműüveg munkákon dolgozott amiket - ebben az időszakban - gyakran ezekkel az egyházi "ereklyékkel" fizettek ki. Örökségemet árusítom ki, itt a Galéria Savárián. Kérem tekintse meg id. Peák István Üvegművész egyedülálló 3D -s és 4D -s tiffanyi faliképeit is melyek három vagy 4 dimenzióban ábrázolják a megörökített témát azzal, hogy a rávetülő fény 99 %-át az ezernyi színes üvegeken keresztül visszaverve, leírhatatlan színkavalkádban ragyogja be az egész szobát. Az Üvegművész ezen képei a mai napig egyedülállóak a Világon (és nem lesz több belőlük, egy példány a Vatikánban is látható).

csont Krisztus Kora: ~1700-1702. (320 év).

Antik csont Krisztus méretei:

Magassága: 18.5 cm! Hatalmas méretek!

Szélessége: 14 cm! Hatalmas méretek!

csont vastagsága: 2.5 cm! Hatalmas méretek!

Minősége: Koránál jobb állapotú, rendkívül finom szerkezetű, tömör csont, nagyon, nagyon aprólékos, mesteri, művészi kidolgozás, hatalmas méretek - 17 cm! - (925-ös Sterling ezüst hevederrel rögzített a kereszthez). Nem restaurált, eredeti kiváló állapotban (Micro Cristalline Vax-al lett konzerválva).

Állapota: Konzervált, eredeti, kifogástalan.

Kereszt anyaga, méretei:

Anyaga: keményfa (eredeti).

Méretei: Magasság: 41 cm.

szélesség: 21 cm.

Anyag vastagsága: 1.3 cm.

Állapota: Eredeti, jónak mondható, konzervált, restaurált,

Bruttó tömege (csont Krisztus + kereszt): 248 gramm.

Mindig nagy becsben tartott egyházi korpusz (ereklye) mely nagyon jelentős anyagi és/vagy erkölcsi értéket (is!) képviselhet. Rendkívül ritka az ennyire részletes, aprólékos, hibátlan kidolgozás mely eredeti teljes épségében maradt fenn, múzeumba illő darab!

Meghatározott eladási ára - rendkívül - alábecsültnek is mondható (egyedi, megismételhetetlen alkotás).

Tőke befektetésnek is számottevő lehet.

Figyelemre méltó, különleges, egyedi, antik, gyönyörűségesen szép, magával ragadó műtárgy rendkívül részletesen kidolgozott (mintha megszólalna).

Kérem nézze meg alaposan a feltöltött - nagy felbontású - fotókat! A feltöltött fotók az aukció fontos részét képezik! A meghirdetett tárgyról készültek, a meghirdetett tárgyat a maga valóságosságában mutatják!

Ui.: Hozzáfűzésem: Templomokba, Íróasztalra, irodákba, szoba falára ajánljuk elsődlegesen.

Átadás, átvétel, postázás:

1.) Személyes átvétel Balatonakarattyán (0 forint), személyes átvételkor 48 óra áll a vevő rendelkezésére a személyes átvételre.

2) Postázás futárszolgálattal, értékbiztosított küldeményként. (4500 forint) mindenkori postai díjszabás szerint.

3.) Kiszállítjuk vevő által megadott címre (250 Ft/Km/csak oda számolva), a szállítási díj előre utalandó.

Köszönöm, hogy elolvasta!


Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBalatonkenese
Egyéb3600 - 89800 HUF

Mások ezeket keresték még