Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Hogyan adhatok el?

Hirdesse meg termékét

Eladó tárgyait fix áron vagy aukción is meghirdetheti a Galéria Savarián. Kattintson a felső menüsávban található töltse fel eladó termékét gombra. Ha még nem regisztrált az oldalon vagy nincs bejelentkezve, a bejelentkezés oldalra továbbítjuk, ahol pillanatok alatt elvégezheti a regisztrációt is.
A termékfeltöltő oldalon töltse ki a szükséges adatokat és törekedjen arra, hogy a termékét megfelelő képekkel és átgondolt termékleírással mutassa be.

Tudjon meg többet

Kommunikáció

Fontos, hogy az érdeklődők érezzék, hogy jó eladóként bármilyen kérdés esetén számíthatnak Önre. Az érdeklődők megkereshetik Önt a termékkel kapcsolatos kérdéseikkel, kérdezhetnek a termék állapotáról vagy bármely paraméteréről, amelyet elfelejtett belevenni a termék leírásába. Azt javasoljuk, hogy lehetőleg rövid időn belül válaszoljon az érdeklődők kérdéseire a legjobb tudása szerint. Segítőkész, barátságos válaszával megkönnyítheti számukra a döntést, hogy megvásárolják-e az Ön termékét.

Tudjon meg többet

Adja el termékét

Törekedjen arra, hogy folyamatosan frissítse, bővítse eladásra kínált termékeit. A látogatók azokat az eladókat kedvelik, akik "rendben tartják a boltjukat" és minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a vásárlóikat kivételes szolgáltatásban részesítsék. Ők azok, akiknek a termékeit az érdeklődők rendszeresen, kíváncsisággal böngészik és az egyszeri vevőt később visszatérő vásárlóként üdvözölhetik.
Csak egy terméket kínál eladásra? Sebaj, a gondosan összeállított termékleírás, a jól megfontolt eladási ár, valamint a tetszetős fotók egyértelműen jelzik az érdeklődőknek, hogy Öntől érdemes vásárolni. 

Tudjon meg többet

Építsen ki jó hírnevet

Ha egy érdeklődővel kommunikál legyen figyelmes és barátságos. A tranzakció lebonyolítása során törekedjen arra, hogy a vásárlóval folytatott beszélgetés kellemes hangvételű legyen. Gondoskodjon arról, hogy a megvásárolt termék épségben eljusson a vásárlóhoz, ezért mindig ügyeljen a gondos csomagolásra.
A vásárló a pozitív értékelésével fogja meghálálni a tranzakció lebonyolítása során tanúsított figyelmességét. Az értékelésekkel megfogalmazott vélemény alapján a Galéria Savaria többi felhasználója is képet kap az eladóról és a vásárlóról, amelyek segíti döntésüket arra vonatkozóan, hogy kivel akarnak üzletet kötni.

Tudjon meg többet

Legyen kreatív és inspiráló

gyűjtemények segítségével teljesen új módon mutathatja be termékeit.
Az ötletesen kiválasztott termékek segítségével, nagyszerű fotókkal és egy kis kreativitással vásárlásra ösztönözheti a látogatókat. Sőt, mivel bármilyen tematika köré csoportosíthatja a termékeket, a gyűjteményekkel bemutathatja egy adott területen megszerzett szakértelmét és tapasztalatait.

Tudjon meg többet

Google+