The listing has ended. The item was not sold. By clicking the button, you can let the seller know that you are interested in buying, and you can ask for a restart of the listing.
Interested

Antique coffee table


30.000 HUF 82.88 USD

Local pickup
Item details
Listed: April 29, 2023
Item code: 5007474
Views: 329
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

andrasreti (1)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: April 25, 2024
Member since: April 23, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:1950-
Condition:good for its age
Originality:original

Ha Ön egy olyan dohányzóasztalt keres, amely egyedi stílusával és kiváló minőségével magával ragadja, akkor érdemes megismerkednie ezzel az 1960-as évekbeli Őzlábas antik dohányzóasztallal. Ez a csodálatos bútordarab a kaukázusi dió borításának köszönhetően eleganciával árasztja el az egész helyiséget.

Az Őzlábas antik dohányzóasztal egykor szalon garnitúrának volt a része, így az előző évszázad stílusának hagyományos jegyeit hordozza magán. A bútor kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy tartós és hosszú éveken át szolgálni fogja Önt és családját.

Az asztal egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja cigarettáját, pipáját vagy akár egy bögre kávé mellett is.

Ha szeretne egy olyan dohányzóasztalt, amely a legjobb minőségű anyagokból készült, amely egyedi stílussal rendelkezik, és amely tökéletesen kiegészíti otthona berendezését, akkor az Őzlábas antik dohányzóasztal megvásárlása a legjobb döntés lesz.

Ne habozzon tovább, szerezze be ezt az egyedi, őzlábas antik dohányzóasztalt, és tegye még hangulatosabbá otthonát ezzel a bájos bútordarabbal!


Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest III.
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these