The listing has ended. The item was not sold. By clicking the button, you can let the seller know that you are interested in buying, and you can ask for a restart of the listing.
Interested

A small table without a table


9.500 HUF 26.24 USD

Local pickup
Item details
Listed: April 29, 2023
Item code: 5007505
Views: 261
Watchers: 0
Seller

andrasreti (1)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: April 25, 2024
Member since: April 23, 2023
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:1900-1949

Itt egy különleges kis asztalkáról van szó. Ez a bájos darab azonban egy kis kihívással jár: a tetejéről hiányzik a lap. Bár első pillantásra ez talán hátránynak tűnhet, de valójában ez lehetőséget teremt arra, hogy saját kezűleg alakítsa ki az asztal új arculatát.

Ez az antik asztalka a múlt században készült, és így hordozza magában az idők szépségét és azok történelmét. Az asztal méretei kiválóak, így akár a nappaliban, a hálószobában vagy akár a konyhában is elhelyezhető.

Ha Ön kreatív és szeret dolgozni a kezével, akkor az asztalka kihívást jelenthet Önnek, hogy kialakítsa az új tetejét. Az asztal formája lehetővé teszi, hogy különböző anyagokat használjon, például üveg vagy fa lapot helyezzen rá. Az új tető kialakítása csak Önön múlik!

Az antik bútorok nagy értéket képviselnek, hiszen egyediek és történelmet hordoznak magukban. Ha szeretne egy olyan bútordarabot, amelyben az idő szépsége és az egyediség találkozik, akkor ez az antik kis asztalka Önnek szól.

Ne habozzon tovább, vegye meg most az antik asztalkát, és alkosson valami egészen újat és különlegeset belőle!


Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest III.

Others searched for these