18K gold filled, rózsaszín topáz köves, szarvas fejes gyűrű


3.000 HUF 8.23 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: March 21, 2024
Item code: 1814395
Views: 21
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

Szera61 (993)    
Csongrád county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 17:26
Member since: September 27, 2017
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:rings
Color:pink
Size:59 (9)
Material:gold-plated metal
Stone:topaz
Gender:women's
Condition:flawless

18K gold filled, fazettált rózsaszín szintetikus topáz és fehér CZ köves, szarvas fejes gyűrű

Mérete : USA 9, EU 59

A szintetikus kövek laboratóriumokban, üzemekben készülnek, a valódi drágakövekkel azonos alkotóelemekből, nagy nyomáson és hőmérsékleten növesztik, vagy olvasztják össze a kristályokat. Színükben, és növekedésük ütemében eltérnek valódi társaiktól, finom különbségeket mutatnak. Ezen különbségek alapján mikroszkóppal, és különböző fizikai vizsgálatokkal megállapítható, melyik kő a valódi, és melyik a mesterségesen előállított, szintetikus. Természetesen, a szintetikus kövek, mivel nagyobb mennyiségben állítják őket iparilag elő, jóval olcsóbbak is.

CZ - cubic zirconia

Az anyagában ugyan nagyon hasonló a cirkonhoz, de a cirkóniumból (kémiai elem: Zr) előállított szintetikus drágakő (cubic zirconia - CZ), amely a cirkont helyettesíti. Viszonylag alacsony ára mellett mégis a gyémántot utánzó gyönyörű megjelenése miatt szinte a legjobban elterjedt (szintetikus) drágakő az ékszer iparban.

A GOLD FILLED ékszereket nem sima aranyozással készítik, hanem az alap fém felületét vastag arany réteggel növelik, kitöltik. Töltött aranynak hívják. A hengerelt aranylemezt rendkívül nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel. Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva. A Gold Filled ékszerek használata során nem tapasztalhatók az aranyozott tárgyakéhoz hasonló nem kívánatos jelenségek. Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak allergiás tüneteket, nem veszítik el fényüket nem foltosodnak és rendkívül kopásállóak. A használat során mindenben megegyeznek az azonos arany ékszerek tulajdonságaival .Az ilyen technológiával készült tárgyak rendeltetésszerű használat mellett akár egy életen át megőrzik az arany tulajdonságait, árának töredékéért.


Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Mail 930 HUF
Foxpost - parcel locker 1540 HUF
MPL - parcel locker 1465 HUF
Packeta- pickup point 1330 HUF

Others searched for these