Tanzanite and diamond silver ring


89.000 HUF 242.83 USD

Item details
Listed: December 15, 2023
Item code: 3993809
Views: 149
Watchers: 2
Offers: 0 offers
Seller

Gemster (47)   
Veszprém county

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: December 22, 2023
Member since: July 27, 2020
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:rings
Stone:tanzanite

Tanzanit és gyémánt ezüst gyűrű

Tanzanit 6 db 1.6 ct származási hely: Tanzánia

Gyémánt 1 db 0.01 ct származási hely: Afrika

925 tisztaságú ezüstből

Átvehető, személyesen megnézhető: Veszprém, Székesfehérvár, Budapest

A tanzanit a zoizit ásványcsalád ibolyakék színű drágaköve, amely kizárólag Tanzániában található. Pleokroizmusnak nevezett egyedülálló tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy különböző szögekből nézve más-más színt mutat (kék, ibolya és lila). Rendkívül népszerűnek számít az ékszerpiacon és decemberi születéskőként is szolgál.

A tanzanit jótékony tulajdonságaiA tanzanit szépsége mély és időtálló, ám metafizikai jelentősége sem kisebb. A jó szerencse és a jólét megteremtőjének tulajdonított tanzanit fontos helyet foglal el a nyugati asztrológiában. Úgy tartják, hogy a tanzanit metafizikai és gyógyító tulajdonságait élvezők számára elhozza a teljes lelki, fizikai és mentális jólétet. Ezt a drágakövet az American Gem Trade Association (AGTA) is decemberi születéskőként jegyzi.

Elősegíti a spirituális fejlődést - A nyugati asztrológia szerint a tanzanit pozitív energiája élesíti viselője gondolkodását, nyugalmat hoz és támogatja a meditációs gyakorlatokat. A tanzanit viselése szintén hasznos segítséget nyújthat a spiritualitás megismerésében lelki béke elérésben.

Javítja az intuíció szintjét - A hiedelmek szerint a tanzanit pozitívan hat a különféle testcsakrákra és felébreszti viselőjének intuíciós erejét. Ez tovább javítja viselője mentális, érzelmi és szellemi intelligenciáját.

Serkenti a fizikai gyógyulást - A tanzanit drágakő jótékony hatással van az immunrendszer erősítésére, a vér méregtelenítésére és a sejt-regenerálódásra. Továbbá úgy vélik, hogy a gyógyító ereje védelmet nyújt a függőségek, allergiák és a gyógyászati ?kezelések mellékhatásai ellen.

Gyémánt:

A gyémántokat főleg a keménység jellemzi. Ezek a kövek a legöregebbek közé tartoznak a mi galaxisunkban. Az anyatermészet elképzelhetetlen erőt rejt magában, mivel hozzánk, halandókhoz is sikerült végül eljuttatnia ezeket a köveket.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest
Mail 1790 HUF

Others searched for these