Gray dzi agate earrings d16975


3.000 HUF 8.16 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: March 21, 2024
Item code: 4638290
Views: 20
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

Szera61 (992)    
Csongrád county

Verified user

Response time: 100%-banin 11 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 19:37
Member since: September 27, 2017
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:earrings
Color:gray
Material:mineral
Stone:agate
Gender:women's
Condition:flawless

Szürke Dzi achát fülbevaló, 20*15 mm-s és 11*9 mm-s hordó gyöngyökből, arany színű szerelékkel. Egyedi kézműves ékszer.

Hossza : 58 mm

Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Rák, Skorpió

Csakrái: Gyökércsakra, Szívcsakra

3 szemű Dzi – jólét és boldogság köve - állítólag boldogságot, jólétet, hosszú életet és még gazdagságot is hoz. Ezenkívül pozitív hatással van az egészségre, támogatja a fizikai erőnlétet, az elmét és a szívet.

Több ezer éve,a tibetiek a Dzi-t (égi szem),mint élő követ tisztelik és nagy becsben tartják. Tisztelték áldást hozó erejét, és öröklődött generációkon keresztül. Az ősi Dzi elnyeli a kozmikus energiát az univerzumból. Úgy tartják, hogy képesek védelmet nyújtani szerencsétlenség ellen, és áldást hoz viselőjére, stabilizálja a vérnyomást, fokozza a belső erőt, életenergiát (prána, qi, nevezzük bárhogyan), jó szerencsét és boldogságot vonz a tulajdonosának. Tisztelik szent védelmezővarázsát, valamint a szimbóluma a jólétnek és az egészségnek. Napjainkban a Dzi talizmánkövek nem csak Tibetben népszerűek, hanem lassan meghódítják az egész világot. Több Feng-Shui iskola is ajánlja szerencsehozó talizmánként való alkalmazásukat.

Az achát ásványt már az ókorban is nagy becsben tartották, mint szerencsehozó és védő követ. Erős földelő ásványfajta. Támogatja a fizikai, szellemi és érzelmi egészségünk megfelelő működését. Nyugtató kő, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat, fejleszti a szellemi tevékenységet, az emlékezőképességet. Az achát fajták segítik az emésztést, de köztük is a legjobban a mohaachát és a tűzachát szabályozza az emésztés normális működését. Az achát elnyeli a negatív energiákat, segíti a spirituális fejlődésünket, fokozza a kötődést a kollektív tudathoz. Védi és tisztítja az auránkat.


Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail930 HUF
Foxpost - parcel locker1540 HUF
MPL - parcel locker1465 HUF
Packeta- pickup point1330 HUF

Others searched for these