Emerald 925 silver pendant


12.100 HUF 32.92 USD

Guarantee: 1 year  
Item details
Listed: November 24, 2023
Item code: 5419949
Views: 428
Watchers: 7
Seller

Leha (1352)  
Heves county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 20:03
Member since: October 25, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:medals, brooches, pins
Color:green
Fineness:925 (sterling)
Stone:emerald
Theme:luck
Style:minimalist
Gender:women's
Condition:flawless

Valódi smaragd drágaköves ,925 ezüst medál.

A medál mérete: 1.5 cm.

A kő mérete: 7×5 mm.

Ékszerbecsüsként garancia az eredetiségére!

A smaragd hatása és jelentése

A smaragd különleges zöld kő, már az ókortól kezdve számos legendában megjelenik, illetve nagyerejű gyógyító hatást tulajdonítottak neki.

A smaragd a berill élénkzöld fajtája, nevét a görög “szamaragdosz” - jelentése "zöld kő" kifejezés nyomán kapta. Legismertebb használója Nagy Sándor volt, aki kivételes hódítói erejét, karizmáját egy legendásan nagy indiai smaragd amulettnek köszönhette.

A smaragd, mint drágakő teljesen áttetsző formában rettenetesen drága, csiszoltan ékszerbe foglalva ára vetekszik a brilliánssal. A nagy, csiszolt smaragdokat karátban mérik és ugyanúgy nevük is van.

A kristálygyógyászatban viszont a smaragd ereje számít, így a nem áttetsző, sőt alapkőzettel vegyes kövek is nagy erővel bírnak.

Smaragd testi hatásai

A smaragdot a legerősebb gyógyító és jövőbelátó kőnek tartották. Szembajok ellen volt népszerű, illetve ájulás, epilepszia, fertőzéses járványok ellen, különösen a pestis ellen. Univerzális immunerősítő, de nem pusztán védelmet ad, hanem viselőjét emeli egy magasabb szintre, ahol a fertőzések nem hathatnak rá.

A modern kristályterápia is kiemelten kezeli, mint az egyik legritkább és legerősebb hatású gyógykövet. Szívpanaszok, migrén, fejfájás ellen, illetv lázcsillapításra, emésztési panaszokra is hatásos.

Krónikus hörghurut esetén smaradggal és mézzel forralt bort javasoltak, bélpanaszokra pedig a köldökre helyeztek smaragdot egy éjszakára.

A smaragd lelki hatása

Segíti a tisztánlátást, a jövőbe vetett bizalmat erősíti, karizmatikus hatalmat ad, amivel hatni tud másokra, képes lesz uralni és befolyásolni a körülötte folyó eseményeket. Eltávolítja a jelen zavaró hatásait, viselője átlát a hazugságon, a megtévesztéseken és a dolgok valódi természete tárul fel, ami alapján a jövőt is jó eséllyel tudja megjósolni.

A belső szem erősítője, a belső ragyogás megtartója. A smaragd a hűség köve is, a régiek úgy tartották, hogy a smaragdékszer elárulja a hűtlen szerelmest: Ha valaki megcsalja házastársát, akkor a smaragdékszere élénk zöldből a hervadt mocsárszín felé fordul.

Guarantee conditions

Guarantee: 1 year  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail900 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these