Töltse fel már nem használt ruházati cikkeit!

Vanilla yellow real alpaca scarf


6.500 HUF 18.11 USD

Item details
Listed: January 05, 2024
Item code: 4740048
Views: 152
Watchers: 6
Seller

csipkekesztyu (572)   
Pest county

Response time: 100%-banin 11 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 09:26
Member since: May 27, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Color:sárga
Condition:flawless, like new

Valódi 100% alpaka szőrme sál. Rendkívül meleg és puha. 183 * 23 cm + rojtok.

Az alpaka szőrme kb 5* melegebb, mint a hagyományos (birka) gyapjú.

MELEG

Az alpaka gyapjú magában tartja a hőt, a levegőt ezzel egyidőben pedig kiszorítja magából. A hőmegtartó tulajdonságot az alpakák rostja eredményezi, amely mikroszkopikus légzsebeket tartalmaz. Ennek eredményeképpen tulajdonképpen “télen fűt, nyáron hűt”.

KÖNNYED

A rostokban található mikroszkópos légzsebek miatt könnyűek az alpaka gyapjúból készült darabok, amely könnyebbé teszi a szálak feldolgozását, illetve a ruhadarabok szállítását.

ELLENÁLLÓ

Annak ellenére, hogy az alpaka szálak finomak, könnyűek és simák, ne feledjük, hogy egy rendkívül ellenálló állat testét borítják. Ez a vastag gyapjúkabát teszi lehetővé, hogy az állatok megmaradhassanak a zord andoki teleken. Az évezredek óta tartó kitartás a szélsőséges éghajlatokkal szemben egy olyan gyapjút eredményezett, amely rendkívül tartós, és könnyen felér más luxus szálak szintjéhez, mint például a kasmír vagy a selyem.

HIPOALLERGÉN

Az alpaka szálak nem tartalmanak lanolint vagy olajat, amely néhány embernél allergiás reakciókat válthat ki, így számukra is remek viseletet képeznek az ebből az anyagból készült darabok. Az alpaka gyapjút tartalmazó textilek vízlepergetőek, továbbá nehezen gyűrődnek.

FENNTARTHATÓ

Fontos kiemelni, hogy egy teljesen természetes, lebomló anyagról van szó. A Natural Resources Defense Council közleménye szerint az alpaka gyapjú fenntartható anyagnak minősül, hiszen az állatok patája nem károsítja a növényeket, ők maguk nem veszélyeztetett növényekből táplálkoznak, így kiváló helyettesítője a kasmír gyapjúnak.

LÁGY TAPINTÁSÚ

Általában lágy, luxus, puha és kényelmes jelzőkkel illetik az alpaka gyapjút, ez pedig különösen igaz a bébi alpaka gyapjúra. Az ilyen anyagból készülő termékeket nehéz szavakkal leírni, így ezt mindenkinek érdemes megtapasztalnia.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest
Mail 1195 HUF

Others searched for these