Rarity!! Original seraphini cut 224 carat!! Siberia/ Lake Baikal


28.000 HUF 76.94 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: March 19, 2024
Item code: 2759846
Views: 58
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

Bonitaa (764)    
Somogy county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 08:25
Member since: December 02, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

.

Átlátszóság:átlátszó, áttetsző, friss felületén üveg-gyöngyfényű Kristályszerkezet: szabályos Mohs-keménység: 4,5-4 Képlet:CaSIO3 Ásványtanilag: kristályai táblásak és gyakran ikresek. Tömeges szálas szemcsés vagy tömött habitusban képződik Keletkezés módja:Szennyezett mészkövek metamorfózisa során képződik.Előfordulás Oroszország Sziberia


Véleményem szerint a szerafinit korunk egyik elsőrendű gyógyító köve. Egészen a legmagasabb gyógyítási szintig aktíválja az angyali kapcsolatokat. Továbbá a két fő energia csatorna dinamikus méregtelenítője – a női Idáé és a férfi Pingaláé – amelyen keresztül az energia felfelé áramlik a gerinc mentén. A jin-jang egyensúlyt és a szívcsakra stabilitását biztosítja, amely lehetővé teszi a szív- és koronacsakra összehangolását és a korona csakra megnyitását. Ez a tisztulási folyamat gyors eredményt hoz a régi stagnáló energiablokkok felodásában és így az új tiszta energia gyorsan tud a csakrarendszerbe és a spirituális gerincbe beintegrálódni.


Spirituálisan: a szerafinit energiája bájosan női természetű, és segíteni tud abban, hogy az Isteni Női tudatosságot nagyobb mértékben tapasztald meg. Azt javaslom, hogy meditálj egy szerafinit kővel és kérd, ezzel az energiával a kapcsolat felvételt. A legtöbben arról számolnak be, hogy női alakot látnak virágdíszbe burkolózva.


Mentálisan: eltávolítja a mentális testbe mélyen beépült gondolatmintákat, és kitűnően segíti az eltévedt embereket akik úgy érzik kicsúszott a lábuk alól a talaj.


Pszichésen: a szerafinit a szív csakra finomabb energiaszintjein fejti ki hatását, finomítja kapcsolatunkat az univerzum angyali erőivel.


Érzelmileg: segít a negatív érzelmektől megszabadulni. Különösen hasznos párkapcsolati viharok idején, mivel segít megérteni, melyek saját érzéseink és melyeket vetítették ki ránk. Enyhíti az elkülönülés és elhagyatottság kellemetlen érzését.


Fizikailag: a vér tisztítása által gyógyulást hoz a test minden szintjén. Ellazítja a vállakat és a mellkas felső részét, mely jobb tüdőfunkció révén növeli a vér oxigénszintjét.


Mágikusan: a zöld növekedést, tisztaságot, természetet, tágulást, szabadságot és harmoniát szimbolizál. A szerafinit lágyan serkenti a növekedést, támogatja a szeretetet és barátságot. Feloldja a a tér és idő határait, megkönnyíti a tisztánlátó képességek feltárását. A szerafinit ideális társ a szabadtéri meditáláshoz, mágikussága által segít azt érezni, hogy jó élni. Segít küszködés nélkül sikert elérni azáltal, hogy harmonizálja a szív vágyait a lélek megvilágosodásának valódi vágyával.


Elhelyezés: katalizátorként gyógyít minden régóta fennálló rossz fizikai állapotot. Helyezzük a szívcsakrára vagy viseljük hosszabb ideig medálként a legjobb eredmény érdekében.

Nyugati csillagjegy:Mérleg Kínai csillagjegy: Ló Elem:levegő


Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 850 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these