Orgonite pyramid 5x5 cm


16.500 HUF 45.62 USD

Item details
Listed: May 08, 2023
Item code: 4298184
Views: 1310
Watchers: 6
Seller

Bonitaa (765)    
Somogy county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 07:50
Member since: December 02, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Az orgonit piramis hatásáról:

Az orgonit valójában egy energia átalakító, ami képes a negatív (szervezetünk számára káros) rezgéseket pozitív energiákká alakítani. A belül lévő ásványok energiája fokozottan tud hatni.

Az orgonit belső részén: Hegyikristály, Rózsakvarc, Fekete Turmalin, Sungit, Hematit, réz, réz spirál, Atlantiszti védelmező szimbólum van.

Az ásványok ősi népi megfigyelések alapján képesek tisztítani a környezetükben lévő teret, megszűrni a káros föld-, rádió-, mikro, elektromos sugárzásokat és pozitív élet energiával feltölteni a körülöttük lévő teret. Környezetükben harmóniát, békességet és nyugalmat érezhetünk, feltöltik és tisztítják a hármas lényünket.

Az orgonit belsejében lévő kvarckristályok (hegyikristály, rózsakvarc) nyomás alatt vannak, így folyamatosan működnek, hatásuk felerősödhet és intenzívebbé válhat, mint ha csak az ásványokkal dolgoznánk. A szervezetünk számára egy tisztább, harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb térben lehetünk, ahol szervezetünk megpihenhet, fellélegezhet és az önregenerációs folyamataira tud koncentrálni.

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 1250 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these