Original prestigious mookait jasper obelisk ! 58 Gr


13.000 HUF 35.93 USD

Guarantee: eternal  
Item details
Listed: December 14, 2023
Item code: 4699821
Views: 86
Watchers: 0
Seller

Bonitaa (766)    
Somogy county

Verified user

Response time: 92%-banin 5 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 15:22
Member since: December 02, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Nem véletlenül illetik sokat a „változás” jelzővel, ugyanis különleges, sokféle megjelenése, valamint a viselőjére tett hatásai egyaránt okot adnak arra, hogy kiérdemelje ezt a nevet. Ha éppen olyan élethelyzetben vagy, hogy jól jönne egy nagy lökés valamelyik irányba és elkélne némi támogatás az újrakezdéshez, akkor keresve sem találhatsz jobb társat ehhez a jáspisok családjába tartozó mookaitnál.

Keletezése sem mindennapi

A mookait voltaképpen egy szerves eredetű üledékes kőzet úgynevezett Windalia Radiolarit, vagyis megkövesedett sugárállatkák alkotják, amelyek kovásodnak.

Különleges lelőhelyek

A mookait egy olyan jáspis fajta, amelynek legfőbb lelőhelyei Ausztráliában és Kínában találhatók. Ráadásul ezt az ásványgyöngyöt az ausztrál őslakosok a mai napig a föld megalvadt vérének tartják és úgy vélik, a mindennapokhoz erő nyerhető belőle. Egyébként a nevét is tőlük eredeztetik, a mookait elnevezést a lelőhelyéhez közeli Mooka Creekről (az ottani Ausztrál őslakosok nyelvén mooka) kapta.

Elképesztő színvilág

Színvilága változatos, ám minden előforduló árnyalata föld szín. A meleg, árnyalatok mindegyike hamar megdobogtatja az ember szívét, amelyek a vöröstől a barnáig változatos tónusoknak elérhetők. Így azok is előszeretettel viselik, akik nem hisznek a különböző neki tulajdonított hatásoknak, hiszen szemet gyönyörködtető ékszerek készíthetők a segítségükk

Guarantee conditions

Guarantee: eternal  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 750 HUF

Others searched for these