Extremely rare decor Austrian Jugendstil vase-st.Peter graz 20 cm


12.000 HUF 33.16 USD

Item details
Listed: April 24, 2024
Item code: 4303173
Views: 7
Watchers: 7
Seller

iskatel (1722)   
Veszprém county

Response time: 100%in 37 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 16:43
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Manufacturer, brand:austrian pottery
Type:vase
Age:1900-1949
Style:art nouveau
Marked:marked
Condition:flawless

Eladó a cimben leirt és a fotókon látható jelzett kis szériás szecesszós kerámia -kissé már az art decot célozza-mint az osztrák jugendstil általában-igen ritka,hazájában is aukciós darab-mert ez a fajta dekor nem szokványos a grazi St Peter kerámiákon-mert főleg a 2-3 szinű csurgatott mázas a gyakori-igaz azok már az érettebb art deco idejéből.Ez a váza a Wiener Werkstatte népies irányzatát idézi-kb 1910 ből. Itt a kinti árak töredékéért!

szép hibátlan állapotban Postázást csak MPL változatokkal vállalok a dijszabás szerint!Egy csomagba általában max 4-5 darabot teszek-és ha a kedves vevő nem törékeny postázással kéri-amit nem ajánlok-mert duplája sajnos a normálnak-akkor az esetleges sérülés kizárólag az ő felelőssége-kérnem vásárlásnál a fentieket sziveskedjenek figyelembe venni!-DE nem kell megijedni ettől az ijesztő szövegtől-elég bomba biztosan csomagolok!-tehát a nornmál postával is nagy biztonsággal megy! Személyes átvétel kizárólag Veszprémben előre egyeztetve és csak is a vételár előre a számlára való utalása mellett kerülhet sor! Jó vásárlást!

Tisztelettel kérem a Kedves Vásárlókat az anyagiak három napon belüli rendezésére a leütés után! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 2650 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these