Abbot vase crackle


24.000 HUF 66.72 USD

Item details
Listed: April 22, 2024
Item code: 5786496
Views: 41
Watchers: 0
Seller

Csapati (14)  
Pest county

Verified user

Response time: 67%-banin 5 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 07:06
Member since: February 19, 2020
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Artist:Apáti Balázs
Manufacturer, brand:other hungarian pottery
Type:vase
Age:2000-

Engedjétek meg, hogy bemutassak nektek egy lenyűgöző alkotást: a Kraklé . Ez a váza egyedi megjelenésével és különleges technikájával bűvöli el a szemlélőt, és stílusos kiegészítője lehet otthonotoknak vagy munkatereteknek.

A Kraklés váza olyan kézműves technikával készült, amely a természet sajátosságait tükrözi. A váza felülete közelről megfigyelve kis repedésekre hasonlít, amelyek finom és szabályos mintát alkotnak. Ez a krakelé technikával értük el, amelynek eredményeként az alkotás időtlen megjelenést kap, és az idő múlásával csak még vonzóbbá válik.

A váza alapja krémfehér, ami tisztaságot és egyszerűséget sugall.

A váza formája elegáns és harmonikus. A finoman ívelt vonalak és az optimális méretek ideálisak a virágok vagy növények bemutatására. A váza által teremtett keret tökéletesen kiemeli a benne elhelyezett növények természetes szépségét, miközben a váza maga is egy műalkotás. Méretek; 20 cm magas és 9 cm széles.

Bízom benne, hogy a Kraklés váza elvarázsolja és inspirálja a Galéria Savaria látogatóit, és lehetőséget ad nekik, hogy egy kis darabkát a természet ihlette szépségből és a művészi kifejezésből a saját otthonukba vagy életükbe vigyenek. Ez az alkotás emlékeztessen benneteket arra, hogy a repedések és az idő múlása is hozzájárulhatnak a szépséghez és az értékhez az életünkben.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Kisoroszi
Mail 3025 HUF
Mail as fragile 5841 HUF

Others searched for these