Töltse fel kézműves termékeit!

Natural titanium crystal bracelet, 10 and 8 mm pearls, with a sea snail charm


4.280 HUF 11.82 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: December 11, 2023
Item code: 2945543
Views: 195
Watchers: 5
Offers: 0 offers
Seller

Szera61 (994)    
Csongrád county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 12:42
Member since: September 27, 2017
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Kinek:
Type:bracelets, armlets
Color:purple
Material:mineral
Stone:agate
Gender:women's
Condition:flawless

Természetes lila titánium kristály karkötő, 10 mm-s titánium druzy és 8*9 mm-s fazettált szivárvány aura kvarc gyöngyökből, aranyozott tengeri csiga charmmal, arany színű köztesekkel, rugalmas dupla damilszálon fűzve. Egyedi, kézműves ékszer.

Hossza : 20 cm

Segíti a test energia áramlását a nádik és a meridiánok mentén, valamint minden csakrában, ezért a testen bárhova elhelyzve alkalmazható . Fizikai szinten a titánium az endokrin rendszeren dolgozik és támogatja az életerő áramlását. Egy-egy komolyabb blokk tisztulása testi tünetekben is megmutatkozhat, mint például hasmenés, ezért energiájához fokozatosan ajánlott hozzászoktatni magunkat. A titánium nagyon határozott és erőteljes, de egyben hajlékony is, így ha már egy pici részt nyitunk magunkon a szivárvány aura ezen behatolva áttranszformálja az érzelmi és mentális berögzüléseket és egy széles csatornát nyit a fény beáramlásához. Segítségével ráláthatunk, hogy akár a saját akár a kollektívből jövő gondolatiság mennyire korlátozó tud lenni.
A szivárvány derűt, optimizmust és humort indukál, így az érzelmekre és kapcsolatokra is pozitívan hat. Ha megértjük, hogy minden, ami körülöttünk van a saját lényünk visszatükröződése, akkor lehetőségünk van áthangolni azt, ami nem a tiszta fényünk. Így az szívárvány aura meglehetősen intenzív tanító, hiszen határozottan mutat rá elfojtásainkra, tévhiteinkre.
A titánium aura kvarc hatékony pajzsként is segítségünkre lehet mások gondolati kivetülése ellen, illetve bármilyen sugárzás ellen.
A gyerekek ösztönösen vonzódnak hozzá, mert az új kor rezgését képviseli. Arra tanít, hogy teljességben éljünk, nem kell visszafogni magunkat.


Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Mail 930 HUF
Foxpost - parcel locker 1540 HUF
MPL - parcel locker 1465 HUF
Packeta- pickup point 1330 HUF

Others searched for these