Töltse fel kézműves termékeit!

Aura protector, attracting success and abundance, wisdom. Sungite-orgonite spherical cone-lamp-black planet in blue nebula


18.500 HUF 50.92 USD

Item details
Listed: January 17, 2024
Item code: 5546379
Views: 105
Watchers: 1
Seller

bajuker (0)  
Békés county

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: February 11, 2024
Member since: January 08, 2024
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Sungit-Orgonit gömbkúp- lámpa - gazdagságot,bátorságot bevonzó,védelmet biztosító hatással

Igazi különleges dísze lehet a lakásnak,mely egyben rendkívül hasznos is, amellett,hogy igazi kis ékkő :) Hangulatvilágítást is biztosít a lakásban 10 ledes fényfüzér van beépítve a

gömbkúpba . A kék köd sötétben foszforeszkál a tetején.

Mérete: 9x7 cm súlya kb 400 g

Citrin: Auravédelmező kő. Hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza, energiát ad. Sosem kell tisztítani. Tisztítja, egyensúlyba hozza a finom testeket és összehangolja azokat a fizikaival. Gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Vonzza a gyarapodást, a sikert és mindent, ami jó. Hasznos az elváltozással járó betegségeknél, méregtelenít, tisztítja a vesét és az epét, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet, erősíti az idegeket. Kiváló a székrekedésre és a cellulitiszre.

Hozzárendelt mágikus hatás: Vonzza a gazdagságot és sikert.

Csillagjegyei: Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Skorpió, Bak

Csakrái: Napfonatcsakra, Torokcsakra

Jáspis: Lelki hatás:

Valószínűleg a vörösesbarna jáspis a legismertebb, amelyet vörös jáspisnak neveznek. Színe aktiválja akaratunkat, bátorságunkat és kitartásunkat. Régi hagyomány szerint a jáspist minden kő anyjaként kezelték, amely a föld elemi erejét, bölcsességét és mindent átfogó türelmes szeretetét közvetíti. Egyszerű erős rezgése és tisztító energiája szerénységre és önzetlenségre, együttérzésre, megértésre és türelemre késztet, fejleszti természetes törekvésünket, hogy jót tegyünk.

Testi gyógyhatás:

A vörös jáspis sokféle gyógyhatással bír. A szívközpontban a keringést, a köldökcentrumban és a vitalitáscentrumban, leginkább hegyikristállyal és magnezittel együtt gyomor- és emésztési zavarokat gyógyíthatunk vele, megkönnyebbülést hoz puffadás és székrekedés esetén. Ezenkívül aktiválja a máj, epe, lép és a hasnyálmirigy működését. Közvetlenül az érintett helyre téve megkönnyíti a vese- és húgyúti betegségek kezelését, a vesehomok és kövek eltávozását. Rendszertelen és fájdalmas menstruációnál hasznos, hozzájárul a gyors és komplikációmentes szüléshez. A hagyomány szerint hatásos szer epilepsziás rohamok és köszvény ellen.

Csillagjegyei: rák, mérleg, oroszlán, vízöntő, halak, kos, bak, ikrek, skorpió, bika, szűz, nyilas

Csakrája: Gyökércsakra

Orgonit

Az orgonit valójában egy energia átalakító, ami képes a negatív (szervezetünk számára káros) rezgéseket pozitív energiákká alakítani. A belül lévő ásványok energiája fokozottan tud hatni.

Az ásványok ősi népi megfigyelések alapján képesek tisztítani a környezetükben lévő teret, megszűrni a káros föld-, rádió-, mikro, elektromos sugárzásokat és pozitív élet energiával feltölteni a körülöttük lévő teret. Környezetükben harmóniát, békességet és nyugalmat érezhetünk, feltöltik és tisztítják a hármas lényünket.

Az orgonit belsejében lévő kvarckristályok nyomás alatt vannak, így folyamatosan működnek, hatásuk felerősödhet és intenzívebbé válhat, mint ha csak az ásványokkal dolgoznánk. A szervezetünk számára egy tisztább, harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb térben lehetünk, ahol szervezetünk megpihenhet, fellélegezhet és az önregenerációs folyamataira tud koncentrálni.

Javaslatok az orgonit medál alkalmazására:

– elektromos berendezésekre téve vagy a közelükben elhelyezve

– földsugárzások, vízerek negatív hatásainak enyhítésére,

– ágy alá, párna alá téve,– medálként hordva

– folyamatos védelemért és töltődésért, enyhítheti a körülöttünk lévő környezet negatív hatásait,

– munkahelyen a feszültséget vagy stresszt okozó energiák ellensúlyozására, javíthatja a közérzetet,

– enyhítheti a fájdalmat, bőrrel érintkezve a fájó területen,

– víz illetve minden folyadék alá vagy fölé téve a víz energetikai tisztítására és feltöltésére (dr Masaru Emoto kutatásai alapján),

– földben elásva, annak feljavítására, beteg növények földjébe téve

"A sungit gyógyít, megment, megtisztít, megvéd, harmonikussá tesz, helyreállít, sőt növeszt. Meglepő fajta: mindent, ami az ember és az élőlények számára káros, azt elpusztítja és elnyeli, mindent, ami hasznos - koncentrálja és helyreállítja. A tudósok, akik a sungitot megvizsgálták, egyöntetűen vallják: ez csoda!"

A sungit természetes antioxidáns, antibaktericid tulajdonságokkal rendelkezik, képes megtisztítani a vizet egy sor szennyeződéstől.

A sungit felhasználása terén szerzett tapasztalatok, gyógyhatása és az elektromágneses sugárzástól védő hatékonysága együttesen indították arra az orvosokat, hogy pszichés, illetve érzelmi állapot kezelésére, rehabilitációs célokra sungit szobákat építsenek, melyeket felnőttek és gyermekek egyaránt igénybe vehetnek.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Békéscsaba
Foxpost - parcel locker 1499 HUF
GLS - home delivery 2489 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these