Töltse fel kézműves termékeit!

Sun box-orange world


db x 12.990 HUF 36.35 USD

Guarantee: 3 days  
Personalisable Details
Item details
Listed: May 10, 2024
Item code: 5832106
Views: 41
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

DittyBox (0)  
Szabolcs-Szatmár-Bereg county

Response time: 100%in 31 minutes
Positive feedback: no feedback
Last login: May 18, 2024
Member since: May 09, 2024
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Kinek:lány, nő
Alkalom:általános
Color:orange

Üdv a narancssárga élmények világában, ahol az élettel teli narancssárga szín összekapcsolódik a luxus és a kényeztetés élményével!

Ez a különleges ajándékcsomag egy lenyűgöző válogatást kínál nagyrészt sárga színű termékekből, amelyek segítenek feltöltődni és felfrissülni a mindennapokban.

A narancssárga szín energikus és vidám hangulatot sugároz, miközben a benne rejlő termékek egyedi előnyökkel és funkciókkal rendelkeznek.

A Sun Box tartalma:

  • Aromaterápiás Illóolaj:Az illóolaj friss és élénkítő narancs illata segít felélénkíteni a testet és a lelket, miközben nyugtató hatással van az idegekre és a stresszre.
  • Fürdősó Fiolában: A finom illatú és ápoló hatású fürdősó segít ellazulni és kikapcsolódni a mindennapok fáradalmaitól.
  • Pezsgő Fürdőbomba: Élvezd a narancssárga színű pezsgő fürdőbomba frissítő és élénkítő hatásait! A pezsgő fürdőbomba kellemes illata és habjai felfrissítik és revitalizálják testedet és lelkedet.
  • Sangria Illatú Cukor Testradír: Kényeztesd bőrödet ezzel a narancssárga színű illatos cukor testradírral! A radír finom cukor kristályjai gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket, miközben hidratálják és táplálják a bőrödet.
  • Szövegkiemelő – Motivációs üzenettel: Hangold magad pozitívra és inspirálódj a narancssárga színű szövegkiemelővel, amely motiváló üzenetekkel és vibráló színekkel segít növelni a hatékonyságot és a kreativitást.
  • Ajakbalzsam – Mangó és Maracuja:Tápláld és ápold a megfáradt ajkaidat mangóban gazdag ajakbalzsammal.Ráadásul a marakuja kivonat is segít hidratálni és regenerálni az ajkakat, miközben kellemes és frissítő mangós ízt hagy maga után.
  • Szemnyugtató Búza Natúrpárna Levendulával: Pihentesd és nyugtasd meg a szemeidet ezzel a narancssárga színű szemnyugtató búza natúrpárnával, amely levendula illattal van átitatva. A natúrpárna segít csökkenteni a feszültséget és a szemfáradtságot, miközben kellemes és nyugtató illatát árasztja a környezetében.

Guarantee conditions

Guarantee: 3 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash
Cash on delivery

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup
Nyíregyháza
Mail
990 HUF
Foxpost - parcel locker
1500 HUF
MPL - parcel locker
990 HUF
MPL - home delivery
1990 HUF
PostaPont
990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these