Louis Bromfield két regénye (Keserű lótusz és Éjszaka Bombayben) (1941)


4.000 HUF 11.05 USD

Local pickup
Item details
Listed: April 05, 2024
Item code: 2383839
Views: 10
Watchers: 1
Seller

Lucifer54 (831)    
BUDAPEST

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 98.67%
Last login: Today, 12:59
Member since: February 19, 2013
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Louis Bromfield két regénye (Keserű lótusz és Éjszaka Bombayben).  Mindkettő 1941-es, keményfedelű, vászonkötéses kiadás, fedlap mérete.: 20,5 X 15 cm. 

Éjszaka Bombayben:  Kalandorok, gazdagok és számkivetettek gyűlnek össze a Távol-Kelet milliós metropolisában – ezernyi színes emberi sors kavarog a 20. század eleji Bombayben. Maharadzsák, nagyvilági nők, kereskedelmi vállalkozók és misszionáriusok társaságában érkezik Bill Wainwright a fényűző Tádzs Mahal Szállodába.Nehéz választások és önfeláldozó döntések várnak hőseinkre, összekuszálódó viszonyok, melyeknek háttere a lóversenyek, koktél- és pókerpartik csillogó forgataga.

Keserű lótusz:   A megkeseredett lelkű Tom Dantry visszavonul egy kis, egzotikus szigetre, próbálja elfelejteni egyetlen igaz szerelmét, próbál megfeledkezni a csalódásokról, a múltról. Ebben segítségére vannak az egyszerű, tiszta lelkű szigetlakók, és mindenekelőtt Maria, a bennszülött lány, aki odaadó szerelmével már-már felébreszti a férfiban a lelki megújhodás reményét. 

Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest VII.

Others searched for these