N 35 miller's antiques price guide, lexicon 2006 800-page all-inclusive topic


42.500 HUF 115.62 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: May 16, 2023
Item code: 4265759
Views: 169
Watchers: 0
Seller

FINCSIFORMI (707)    
Győr-Moson-Sopron county

Very responsive to messages
Positive feedback: 94.29%
Last login: Today, 07:11
Member since: November 19, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Language:english
Condition:perfect
Type of binding:hardcover

N 35 Miller's Antiques price guide, régiség lexikon 2006-os kiadás 800 oldalas mindenre kiterjedő témakörben Minden gyűjtő nélkülözhetetlen kelléke eladó azonnal ajándékozható állapotban. kemény borító, + hibátlan védőborítóval

A témakörök színelválasztással vannak jelölve .Angol nyelvű csak színes képekkel ,árakkal ami fontban ,és euróban van megadva.

Évente több mint 8000 tárgyat fényképeznek le, hogy a Miller's Antiques Handbook a legátfogóbb és leginformatívabb árkalauz legyen a piacon.

Legyen szó vásárlásról vagy eladásról, kereskedőről, gyűjtőről vagy árverésről, erre a könyvre van szüksége, hogy nyomon követhesse a nemzetközi piacot. Amikor vásárol vagy elad, mindig vigye magával

A súlya :több mint 2 kg 2300gr

1. Bútor

2,porcelán

.3.üveg

,4.órák

,5.barométerek

,6.decorative arts,dizájn

7. bútorok,

8 lámpák,

9. szőnyegek

10. ,textiliák,

11.- szobrok

12. fegyverek
stb,stb stb

Rengeteg műalkotást tartalmaz a 18. századtól a kortárs időkig, a képek árkalauzának ezt a kiadását újraszervezték és újratervezték. Művészenként ábécé sorrendbe rendezve minden műalkotást leír és áraz, gyakran a művészre, származásra vagy témára vonatkozó további információkkal együtt. Különböző értékű képek széles skáláját fedi le, beleértve néhány meglepő látványelemet is, amelyeket az antikolás során találhat meg. A médiák széles skáláját illusztrálják, beleértve az olajokat, akvarelleket, gouache-okat és nyomatokat. Ezenkívül a speciális funkciók bizonyos műfajokra összpontosítanak, beleértve a tengeri, ír művészetet, aktokat és korlátozott példányszámú nyomatokat, valamint a gyűjtés olyan új területeit, mint például a kívülálló művészet. Ezek a speciális funkciók adott művészekre vonatkoznak, kollektív tanácsokat és piaci információkat kínálnak, valamint kiemelik a keresendő kulcsneveket. Az összes benne szereplő tétel a közelmúltban kelt el aukción, vagy galériákban kapható szerte a világon, és minden kép forrása könnyen megtalálható. Az útmutató galériákat és szakembereket tartalmaz..

  • KÉREM TEKINTSE MEG A FINCSIFORMI FELHASZNÁLÓ NEVEMEN MIVEL A TÉTELEIM KÖZÖTT , -KVALITÁSOS ALKOTÁSOKAT , ÉRTÉKES MŰTÁRGYAKAT- IS TALÁL .
  • A TOVÁBBI SZÍNVONALAS, NAGYSZÁMÚ JÓVAL TÖBB MINT 1500 DB ÉRDEKES, RITKA , ÉRTÉKES,IGÉNYES TERMÉKEIMET A HONLAPOMON
  • .KÖSZÖNÖM!

Bal oldalon lent a lap alján ’Az eladó összes terméké’-re

kattintva át -illetve meg lehet nézni ,-a nagyszámú feltett

áruféleségeimet, sok-sok érdekes gyűjteményes ritkasággal.

Több db vásárlásánál gazdaságosabb a posta ktsg. is.

Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail3600 HUF

Others searched for these