Fejős éva: Caribbean summer, hello London. HUF 1,500/ 2 pieces.


1.500 HUF 4.14 USD

Item details
Listed: March 21, 2024
Item code: 4640974
Views: 32
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

sharky1 (993)    
Heves county

Verified user

Response time: 100%in 40 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 08:03
Member since: June 18, 2018
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:paperback

Ezekbe a postai díjakba 6-8-10 könyv is küldhető mérettől, súlytól függően.Kérem nézzen szét további ajánlataim,termékeim között is!

Fejős Éva:Karibi nyár,Helló London.

Fejős Éva:Karibi nyár

Kiadó: Ulpius-Ház

Kiadás éve: 2012

Kiadás helye: Budapest

Nyomda: Alföldi Nyomda Zrt.

ISBN: 9789632544625

Kötés típusa: ragasztott papír

Terjedelem: 517

Nyelv: magyar

Méret: Szélesség: 12.50cm, Magasság: 20.00cm

Kategória: Irodalom szépirodalom regény, novella, elbeszélésIrodalom szépirodalom szórakoztató irodalom szerelmes regények

Egy könyv, ami életet ment... Egy sziget, ahol boldogságra lelsz... Egy utazás, ami örökre megváltoztat... A Pearl of the Caribbean igazán különleges hajó. Egy ősi legenda újjászületéséről, a rejtélyes boldogságszigetről és a karibi „emlékgyógyító”, Carol Santos újbóli felbukkanásáról suttog a hajó személyzete és a kiválasztottak, köztük egy magyar nászutas pár is. Ladányi Niki újságíró (aki ebben a regényben „született”, és később a Nápolyi vakáció főhőse, majd a November lánya mellékszereplője is lett) azonban nem a boldogságszigetet keresi; egy fájdalmas emlék, egy sorsfordító titok és egy halálosan veszélyes ellenség elől menekül. Egy másik fiatal nő, Leonora pedig San Juanban életre szóló küldetést teljesít. Vajon képes-e egyszer az életben a szívére hallgatni, és olyasvalakivel megosztani a súlyos feladatot, aki segítője, lelki társa és akár szerelme is lehetne az úton – vagy ez a döntés végzetes következményekkel jár? Fejős Éva korábbi sikerkönyve új kiadásban is kalandot, szórakozást kínál, és a boldogságsziget felé kalauzolja olvasóit.

Fejős Éva: Helló, London

SZERZŐ:Fejős Éva

SZERKESZTŐ:V. Detre Zsuzsa
Kiadó:Ulpius-ház Könyvkiadó

Kiadás helye:Budapest

Kiadás éve:2011

Kötés típusa:Ragasztott papírkötés

Oldalszám:469 oldal

Nyelv:Magyar

Méret:20 cm x 13 cm

ISBN:978-963-254-439-7

LENGYEL LUCA huszonkét éves sikeres fotómodell; hónapokra előre betáblázva, telefonjában a világ legjobb divatfotósainak száma, bejárása van a legtrendibb helyekre, és minden vágya, hogy Londonban teljesedjen ki az élete. Aztán.., snitt. Egy végzetes éjszakán motorbalesetet szenved, és a csillogás, az álom ezer darabra törik. Hat év éber kóma után csodával határos módon magához tér, de a múlt homályban marad. Mi történt azon az éjszakán? Hová lett a fiú, aki a motort vezette, és akit a szerelmének hitt? Baleset volt, vagy gyilkossági kísérlet? Emlékei útvesztőjében Luca csak lassan és bizonytalanul lépked a fény felé, egykori barátoktól, vélt jótevőktől és kiismerhetetlen rosszakaróktól körülvéve, miközben az ezer darabra tört tükörben már semmi sem az, aminek látszik. Hol van az a pont, ahol még mindent újrakezdhetünk? Ragaszkodjunk-e a régi álmokhoz, vagy álmodhatunk újakat?
Fejős Éva legújabb regényében különleges és megismételhetetlen kalandra hívja olvasóit; a Helló, London egy olyan nő titokzatos világát eleveníti meg, akinek újra kell tanulnia a vágyat, a félelmet, a bizalmat és a szerelmet.


Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Eger
Foxpost - parcel locker 1639 HUF
Foxpost - home delivery 2459 HUF
GLS - home delivery 3950 HUF
MPL - parcel locker 1195 HUF
MPL - home delivery 2060 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these