Judge Michael Bihari Zoltán Polish King László: the party is excluded


1.000 HUF 2.76 USD

Guarantee: 1 year  
Item details
Listed: May 23, 2023
Item code: 5054050
Views: 182
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

aqua (2795)    
BUDAPEST

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 00:34
Member since: July 11, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect

Bihari Mihály Bíró Zoltán Lengyel László Király Zoltán: Kizárt a párt

Lengyel László: „Én örültem volna, ha a magyar gazdaság kijön a bajból, nem magamat akartam igazolni a csőddel. Minden fórumon el kell mondanunk, hogy ég a ház! Mert a Tűz van babámban Milos Forman olyan jól lefilmezte, hogy az nem megoldás, ha az öreg parasztot megfordítjuk, hogy ne lássa, ég a háza. Mert most ezt csináljuk. Hátat fordítunk és hátat fordíttatunk mindenkivel: Nem ég! De mi megmondtuk, hogy ég.”

Bihari Mihály: „Ezt a kizáró határozatot nem egyszerűen azért tartom károsnak és politikai hibának, mert személyemet érinti, hanem mert alkalmas arra, hogy a társadalom és a párttagság széles rétegeiben megrendítse a hitet és a bizalmat abban, hogy a párt jelenlegi vezetése, illetve a KEB tagjai valóban a demokratikus kibontakozásnak és a párt történelmi megújulásának a hívei.”

Bíró Zoltán: „A társadalom egésze, és ezen belül a párttagság is kezdett ingerültté válni attól, hogy a hatalomhoz való ragaszkodásnak ideges – olykor hisztérikus – változata alakult itt ki az elmúlt években. A párttagság kezdett elégedetlenné válni a saját vezérkarával.”

Király Zoltán: „Radikális személycserékre van szükség, mert egészen új gondolkodású emberek kellenek. Másfajta struktúrában gondolkodni, csak egészen másképpen gondolkodó emberek tudnak. Azok, akik ezt 40 éve csinálták, nem tudnak megváltozni.”

Guarantee conditions

Guarantee: 1 year  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest
Mail 1070 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these