Mitch Winehouse: Amy is my daughter


2.100 HUF 5.83 USD

Item details
Listed: July 21, 2023
Item code: 5161279
Views: 107
Watchers: 0
Seller

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 05:18
Member since: January 26, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect
Type of binding:paperback

Rózsavölgyi és Társa Kiadó, 2014

320 oldal

Mitch Winehouse Amy a lányom

Az az álmom, hogy nagyon híres leszek. Hogy színpadon fogok dolgozni. Egy életen át. Azt szeretném, hogy az emberek hallják a hangomat, és közben legalább öt percre megfeledkezhessenek a gondjaikról. Azt szeretném, hogy színésznőként és énekesnőként emlékezzenek rám, olyan előadóként, akinek teltházas koncertjei voltak, meg teltházas előadásai a West Enden és a Broadwayn.
AMY WINEHOUSE (12 éves)
Felvételi kérelem a Sylvia Young színi tanodába

Zseniális, inspiratív, ikonikus: sokféleképpen jellemezhető Amy Winehouse, de ami halhatatlanná tette a rajongók szívében, az a lelke, az esze, a bája, az életszeretete volt.
2011. július 23-án Amy családja, barátai és rajongói szerte a világon döbbenettel értesültek a szomorú hírről, hogy ez a kivételesen tehetséges, végtelenül nagylelkű lány már nincs többé. Rengeteg rajongó veszítette el a példaképét, és egy végtelenül letört család búcsúzott szeretett lányától.
Amy páratlan énekes volt. Különleges líraisága, hipnotikus hangja már az első album, a 2003-as Frank megjelenésekor revelációként hatott, és ahogy csillaga mind feljebb szállt, egyértelmű lett mindenki számára, hogy ez az átlagos észak-londoni lány sokkal több volt, mint koraérett tehetség.
Amy apja és bizalmasa, Mitch Winehouse első ízben osztja meg lányáról szóló gondolatait a világgal: megismerjük a babusgatott pici gyereket, a szupersztár előadóművészt, a szenvedő nőt. Személyes történetekkel, bizalmas emlékekkel festi meg Amy portréját, a szerető lányét, aki varázslatos hangot kapott az égiektől. A pajkos korai évektől a meghatározó zenei élményeken át a karrierről szóló álmokig és elképesztő sikerekig mindenről szó esik a könyvben, beleértve a legsötétebb napokat is és baljós küzdelmét káros szenvedélyeivel.
A könyv őszinte, szenvedélyes és megindító portré nemzedéke talán legtehetségesebb énekesnőjéről, egyedülálló emlékirat attól az embertől, aki Amyt a legjobban ismerte

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Foxpost - parcel locker 1200 HUF
Foxpost - home delivery 2200 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these