The book The Legacy of the Fairies


3.000 HUF 8.26 USD

Item details
Listed: March 31, 2024
Item code: 5246167
Views: 44
Watchers: 0
Seller

KarTu (17)  
Pest county

Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 18:50
Member since: June 11, 2021
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect
Type of binding:paperback

Yliaster Daleth - Rhiannon Gwyddbwyll : A Tündérek hagyatéka

Személyes àtvétel, vagy postàzàs - Foxpost

"A ​szerzők, a megszokott sémáktól eltérően, nem elsősorban a boszorkányokról terjesztett középkori rágalmakkal és a boszorkányüldözések szörnyűségeivel foglalkoznak, hanem a zöld boszorkányságnak is nevezett Wiccával, valamint azokkal mítoszokkal, mágikus népszokásokkal, okkult tanításokkal és titkos kultuszokkal, amelyek kapcsolatban állnak vele.
A könyv első részében megismerkedhetünk a boszorkányok sajátos hitvilágával, mitológiájával, különös ünnepeivel és a boszorkányság huszadik századi újjászületésével. A második rész bemutatja a mágia ősi szabályait, a boszorkányok „éjszakai repülését”, a vikinget kétféle varázsművészetét, a rúnajóslást, a nyárközepi tűzünnepet, a druidák csodanövényét, a szemmel verést, a szellemi varázslást és számos egyéb mágikus praktikát és népi hiedelmet.
A harmadik rész a boszorkányság peremvidékére kalauzol el bennünket. Szóba kerül itt egyebek közt a titokzatos voodoo és a hozzá kapcsolódó zombi-hit, az egyiptomi halottkultusz, az aranycsinálás művészete és a Tabula Smaragdina.
A negyedik rész bemutatja a boszorkányok és mágusok segítő állatait.
A világ legkülönbözőbb helyeiről származó mítoszokban, mesékben, okkult tanításokban, vallásos elképzelésekben és örök életű babonákban mind ott van a TÜNDÉREK HAGYATÉKA."

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Local pickup Taksony
Mail 1500 HUF

Others searched for these