For Erich von Dänik, the gods were astronauts


1.000 HUF 2.82 USD

Guarantee: 1 year  
Item details
Listed: September 09, 2023
Item code: 5248779
Views: 141
Watchers: 0
Offers: 0 offers
Seller

aqua (2814)    
BUDAPEST

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 09:33
Member since: July 11, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect

Erich von DänikenAz ​istenek űrhajósok voltak

Hogyan ​magyarázhatók a Biblia ismert és mind ez ideig figyelmen kívül hagyott ellentmondásai? Mi is valójában a portugáliai Fátima csodája? Miért hasonlítanak Mianmar (a korábbi Burma) pagodái oly meglepő módon az űrhajózásra alkalmas rakétákra?
Vajon milyen eseményeken alapulnak az Óind kéziratok részletes leírásai a hatalmas égi csatákról? Erich von Däniken világszerte kutatásokat végzett azokról az istenekről, akikről a különböző népek hagyományai és legendái szólnak, és köztük nagy hasonlóságra bukkant: ezek high-tech közlekedési eszközöket használtak, egyáltalán nem voltak hibátlannak nevezhetők, sok ezer ártatlant pusztítottak el, szörnyű fegyverekkel harcoltak egymás ellen, melyeket az emberek ellen is bevetettek. A szerző mindebből azt a következtetést vonja le: bárki volt is az, aki annak idején az emberekkel kockázott, biztosan nem a keresztény vallás „Jóistene” volt.
Itt az ideje, hogy a régi mítoszokat és vallási elképzeléseket újraértékeljük. Sok minden felderítetlen még, de Däniken utalási és elemzései merész, ám egyben izgalmas tézist fogalmaznak meg: az istenek reális lények voltak, idegen, értelmes lények, akik az emberek számára technikai vívmányokat hoztak, de tartósan be is avatkoztak a földi evolúcióba. Végre tudomásul kellene vennünk: nem voltunk mindig egyedül ezen a bolygón

Guarantee conditions

Guarantee: 1 year  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest
Mail 1230 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these