This item has been sold! To look for similar listings, use search or browse the related items.

Study the scriptures with discernment i-ii. Volume


Would you like to see for how much it was sold?
To see the selling price, log in or sign up.

Interested in the price of other items? Go to Archive Catalog.
Sold on: Mar. 11, 2024 19:10

Item details
Listed: November 12, 2023
Item code: 5379391
Views: 153
Watchers: 0
Offers: 1 offer
Seller

Tamas024 (24)  
BUDAPEST

Response time: 67%in 2 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: May 19, 2024
Member since: August 28, 2019
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect
Type of binding:paperback

EGY IGAZI BIBLIAI ENCIKLOPÉDIA MINDEN INFORMÁCIÓVAL A BIBLIA MEGISMERÉSÉHEZ TÖBB MINT 2500 OLDALON KERESZTÜL!

Ez a kiadvány azért készült hogy segítsen éleslátást szerezned a Szentírásból. Az egész Bibliából összegyűjt minden információt, ami egy adott témához tartozik. Héber, arámi és görög nyelvű kifejezéseket is taglal, és megadja azok szó szerinti jelentését. Nagyító alá veszi azokat az ismereteket, amelyeket a világi történelem, a régészeti kutatások és más tudományágak feltártak, és? a Biblia fényében elemzi azokat. Képeket, térképeket és ábrákat is tartalmaz. Továbbá segít megértened, milyen nagy kincs, ha megfogadod, amit a Biblia mond.
A Biblia leírja, hogy Jehova Isten hogyan bánik az emberiséggel, és ezt úgy teszi, hogy élénken ecseteli a valós életet. Megnevez embereket és helyeket, utal korabeli nemzetekre és uralkodókra, továbbá megemlít különféle növényeket és állatokat. Amikor egy személyről, valamilyen tárgyról vagy bármi másról olvasol a Bibliában, a sok háttér-információ segíteni fog, hogy még több hasznot meríts az olvasottakból. A Tanulmányozd a Szentírást éleslátással! című könyv felvilágosító cikkeket tartalmaz a Bibliában megnevezett több mint 3000 személyről, valamint mintegy 100 nemzetről, törzsről és népről is található benne információ. 1000-nél is több cikk földrajzi helyekről' szól, hozzávetőleg 90 cikk különféle növényekről ír; mintegy 100 cikk pedig állatokkal foglalkozik. De még sok más, fontos bibliai témájú cikket is tartalmaz.
A Biblia minden egyes könyvének különleges figyelmet szentel. Mindegyik könyvhöz egy jól áttekinthető, rövid összefoglaló is tartozik, így kiemelkednek a főbb pontok, és könnyű megjegyezni azokat. Ha külön nem jelöltük, az írásszövegeket A Szentírás új világ fordításának 2003-as kiadásából vettük, jóllehet több mint 70 egyéb bibliafordításra is utalunk, illetve idézzük azokat.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest
Mail 3000 HUF
Shipping abroad
Anywhere 10000 HUF

Others searched for these