László Csizmadia (ed.): Gastronomic lexicon (dedicated)
Listed: November 16, 2023 |
Item code: 5398844 |
Views: 117 |
Watchers: 0 |
KonyvDealer (104)
BUDAPEST
Verified user
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition: | good |
Type of binding: | hardcover |
Features: | signed |
Mezőgazda Kiadó, 1992
496 oldal
Csizmadia László(szerk.): Gasztronómiai lexikon (DEDIKÁLT)
A vendéglátás, a szakácsművészet - szakma. Minden ehhez kapcsolódó további ismeret, ami a gasztronómia fogalomkörébe tartozik - tudomány. Ennek a szakmának és tudományka a tárháza a Gasztronómiai lexikon.
Elhivatott szakácsok, pincérek, szállodai dolgozók, panziótulajdonosok, utazási irodák alkalmazottai, sőt az érdeklődő nagyközönség is régóta várva várja már ezt a művet. A franciául és angolul megjelent Larousse "gasztronómiai lexikon" és a német Hering "konyhalexikonja" után végre itt van a magyar Gasztronómiai lexikon, amelyben helyet kap a gasztronómia története, a konyhaművészet tradícióinak sora, művelőinek hazai és külföldi jelesei, nevezetes ételek és italok leírása.