László Józsa: marketing strategy - the practice and theory of planning


4.600 HUF 12.63 USD

Item details
Listed: December 30, 2023
Item code: 5505523
Views: 65
Watchers: 0
Seller

KonyvDealer (103)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 05:09
Member since: January 26, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:good
Type of binding:hardcover

! Helyenként ceruzával húzott aláhúzások láthatóak benne !

Műszaki Könyvkiadó, 2000

359 oldal

Józsa László: Marketingstratégia - A tervezés gyakorlata és elmélete

A jövő formálása, alakítása, tervezése mindig kiemelt jelentőségű feladat a vállalkozások számára. Hogy lehet megfelelő pontossággal kijelölni a jövőben követendő utat, s milyen módszerek segíthetnek a kialakítás, a jövőkép formálásának rögös folyamatában? Olyan kérdések ezek, amelyeket jogosan tesz fel magának, de másoknak is a vállalkozó, s joggal fordul a tanácsadói, oktatói körhöz hasonló gondolatokkal. Mind ez ideig magyar nyelven erre csak részben kaphatott választ, mert nem volt olyan összefoglaló könyv, amely témájául a marketingstratégiák tárgyalását választotta volna. Hosszas mérlegelés, többéves oktatói tapasztalatom alapján döntöttem úgy, hogy kísérletet teszek a stratégiakészítés marketingvonatkozásainak tárgyalására, megtörve az eddig e területen lévő csendet.
Olyan mű megalkotására törekedtem, amelyet reményeim szerint minden vállalkozás - legyen az nagy vagy kicsi, foglalkozzon megfogható termékekkel vagy elvont szolgáltatásokkal - marketinggel kapcsolatban álló munkatársa haszonnal forgathat. A könyv célja nem általános marketingleírás készítése, hanem az adott tématerületek módszertani tárgyalása.
Nem elég a stratégiakészítés folyamatáról írni. Legalább ennyire fontos az egyes lehetséges módszerek, stratégiakészítő, alkotó eljárások részletes bemutatása, szemléltetése. Csak akkor lehet jó stratégiát készíteni, ha megalkotói tudják, milyen módszerekből, mint étlapból választhatnak, s egyben azt is ismerik, mik az egyes módszerek előnyei, hátrányai, korlátai és lehetőségei.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest X.
MPL - parcel locker 990 HUF
MPL - home delivery 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these