Wine specialist books - wine microbiology, chemistry (salt) wine economics
Interested in the price of other items? Go to Archive Catalog.
Sold on: | Mar. 11, 2024 08:09 |
Listed: February 27, 2024 |
Item code: 5652997 |
Views: 97 |
Watchers: 0 |
Offers: 1 offer |
bepet (68)
Pest county
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Subject: | wine |
Condition: | medium |
Type of binding: | hardcover |
Soós István: Borászati kémia
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1955
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 403 oldal
Nyelv: Magyar
Méret: 24 cm x 18 cm
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Soós István: Borászati mikrobiológia
Kiadó: Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1954
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 323 oldal
Nyelv: Magyar
Méret: 25 cm x 18 cm
ISBN: 963-230-279-2
Megjegyzés: 50 fekete-fehér ábrával és fekete-fehér fotókkal illusztrált.
Scholtz Albin: Borgazdaságtan
Kiadó: Mezőgazdasági Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve: 1961
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 351 oldal
Nyelv: Magyar
Méret: 20 cm x 14 cm
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Az ár a három kötetre együtt vonatkozik.
Payment options
Wire transfer in advance |
Cash |
Shipping options
Shipping from: Hungary Processing time: 1-3 workdays |
|
Local pickup | Diósd |
2000 HUF |