This item has been sold! To look for similar listings, use search or browse the related items.

Wine specialist books - wine microbiology, chemistry (salt) wine economics


Would you like to see for how much it was sold?
To see the selling price, log in or sign up.

Interested in the price of other items? Go to Archive Catalog.
Sold on: Mar. 11, 2024 08:09

Item details
Listed: February 27, 2024
Item code: 5652997
Views: 97
Watchers: 0
Offers: 1 offer
Seller

bepet (68)    
Pest county

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 23:15
Member since: October 16, 2017
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Subject:wine
Condition:medium
Type of binding:hardcover

Soós István: Borászati kémia


Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó


Kiadás helye: Budapest


Kiadás éve: 1955


Kötés típusa: Félvászon


Oldalszám: 403 oldal


Nyelv: Magyar


Méret: 24 cm x 18 cm


Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.


Soós István: Borászati mikrobiológia


Kiadó: Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat


Kiadás helye: Budapest


Kiadás éve: 1954


Kötés típusa: Félvászon


Oldalszám: 323 oldal


Nyelv: Magyar


Méret: 25 cm x 18 cm


ISBN: 963-230-279-2


Megjegyzés: 50 fekete-fehér ábrával és fekete-fehér fotókkal illusztrált.


Scholtz Albin: Borgazdaságtan


Kiadó: Mezőgazdasági Könyv- és Folyóiratkiadó Vállalat


Kiadás helye: Budapest


Kiadás éve: 1961


Kötés típusa: Fűzött papírkötés


Oldalszám: 351 oldal


Nyelv: Magyar


Méret: 20 cm x 14 cm


Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.

Az ár a három kötetre együtt vonatkozik.

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Diósd
Mail 2000 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these