This item has been sold! To look for similar listings, use search or browse the related items.

The Life and Works of the Iconic Worker Mihály Munkácsy of Malonyay 1898 First Edition - Singer and Wolfner


Would you like to see for how much it was sold?
To see the selling price, log in or sign up.

Interested in the price of other items? Go to Archive Catalog.
Sold on: Mar. 18, 2024 12:47

Item details
Listed: March 16, 2024
Item code: 5693614
Views: 61
Watchers: 1
Seller

iskatel (1763)   
Veszprém county

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: May 09, 2024
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:19th century
Condition:good
Type of binding:linen
Features:first edition, illustrated

A cimben leirt és a fotókon látható ikonikus-még Munkácsy halála után nem sokkal kiadott mű és a szerző ugye a festőfejedelem titkára,Malonyay Dezső-és persze a szerkesztésben maga M.M. is részt vett mert még életében elkészült gyakorlatilag..-A 60. ÉS A 61. OLDAL KÖZT MUNKÁCSY MIHÁLY EGYETLEN MÁSHOL NEM IS PUBLIKÁLT RÉZKARCA AMI VALÓDI RÉZKARC ÉS AZ EREDETI NYOMÓDÚCRÓL KÉSZÜLT!(fázis lenyomat-teljesen nem készitette el-hogy azért miért is publikálta itt,az rejtély- (hogy befejezetlen-e vagy csak az arcokat majd bele festeni tervezte akár a művész azt én nem vagyok hivatott eldönteni-de ennek a könyv szempontjából ilyennek is kell lenni!)ritka szép aranyozott disz kiadói vászon kötésben-középen bronz plakettel-Gottenmayer Nándor!- Igen szép állapotban van a kötéstábla-megtisztitott,konzervált,minimális mértékben restaurált-eredeti aranyozással!.-Belül egyben van,nem koszos ,nem kiszáradt,nem gombás nem durván szamárfüles!- gyakorlatilag lapról -lapra átnéztem,és ahol kellett,tisztitottam,gyúrható radirral.a mellékletek paszpartu részén azért vannak régi,korának megfelelő szeplők-de teljesen patika-tiszta példány nincs is! SAJNOS HIÁNYZIK A 24 MELLÉKLETBŐL KETTŐ-A "FLIRT" ÉS A "SIRATÓ ASSZONYOK"-AZÉRT IS EZ A SZINTE JELKÉPES ÁR-PÓTLÁSUK RELATIVE NEM OLYAN NEHÉZ-PIACOKON AZÉRT AKAD ROM PÉLDÁNY.-a hártya papirok is szépek-2-3 hiány- viszont volt benne kijáró lap -tán 3 db-ott javitott-vissza van téve megerősitéssel-de igy szépen egyben lett-Festett lapélek- -Gyakorlatilag korához képest szép és az ár is a felsoroltakra szerkesztett,ami a két melléklet pótlásával megduplázódó befektetés!-már még igen rossz állapotban sem gyakori a piacon-főleg ilyen esztétikusban!
MALONYAY DEZSŐ-MUNKÁCSY MIHÁLY ÉLETE ÉS MUNKÁI

SINGER ÉS WOLFNER BUDAPEST 1900

235 oldal 34x25cm

24 hártya-papir védte műmelléklettel kellene eredetileg rendelkeznie! és 110 képpel-vázlattal illusztrálva

Nyomtatta.HORNYÁNSZKY VIKTOR BUDAPEST 1897-ben! (igy is szerepel benne- leghátul van bele irva-megelőzi a kiadás évét eggyel az első kiadásnál-mert már gyakorlatrilag egy évvel előtte kiadás kész volt-csak kegyeleti okokból várhattak vele..

Az ár a valós állapotra kalkulálva!

MPL automatába,MPL Postánmaradóra illetve MPL cimre opciókkal tudom csak vállalni a postázását-a mindenkori hivatalos postai dijszabás szerint. 2kg felett!

Kedves Vásárlók! Tán vessenek egy pillantást a többi feltöltött folyamatosan növekvő számú hirdetésemre ,hátha találnak kedvükre valót! Szives érdeklődésüket előre is köszönöm!

TISZTELETTEL KÉRNÉM A KEDVES VÁSÁRLÓKAT ,HOGY AZ ANYAGIAKAT A LEÜTÉS UTÁN HÁROM NAPON BELÜL SZIVESKEDJENEK RENDEZNI!sZIVES MEGÉRTÉSÜKET ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 2975 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these