Barbara delinsky: escape


1.200 HUF 3.32 USD

Item details
Listed: April 17, 2024
Item code: 5772197
Views: 35
Watchers: 0
Seller

KonyvDealer (104)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 14:48
Member since: January 26, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:perfect
Type of binding:paperback

Gabo Könyvkiadó, 2012

398 oldal

Barbara Delinsky: Menekülés

Emily ​Aulenbach harminckét éves ügyvéd, aki Manhattanben dolgozik és ott is él ügyvéd férjével. Idealista nő, aki hajdan arról álmodozott, hogy nagyvállatok gaztetteinek áldozatait fogja védeni, ám ehelyett azzal tölti napjait, hogy egy óriási irodában ül leválasztott íróasztalánál, és olyan embereket faggat telefonon, akik szennyezett palackozott vizet ittak – az ügyben ő a forgalmazó céget képviseli.
De nemcsak a munkájával van gond, hanem a nővérével, a barátaival, még a férjével, Jamesszel is, akivel már nincs meg az a kapcsolata, ami régebben volt. Tulajdonképpen senkivel sincs kapcsolata, leszámítva három dolgot: a számítógépét, a BlackBerryjét és az óráját.
Egy hirtelen támadt elhatározásnak engedelmeskedve egy nap korábban jön el az irodából, hazamegy, bepakol egy táskába és útnak indul. A jövőjét próbálja világosabban látni, amikor rá egyáltalán nem jellemző módon az ösztöneire hallgat, nem pedig a józan eszére, és észak felé indul, egy New Hampshire-i városka felé, amelyet hegyek koszorúja vesz körül. Ismeri ezt a helyet. Főiskolai évei alatt itt töltött egy nyarat, ami vízválasztónak bizonyult. Ha visszanézne élete kacskaringóira, ez lenne az a hely, ahol először hozott rossz döntést. Bármilyen fájdalmas legyen is a visszatérés, pontosan tudja, hogy ha rendben

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest X.
MPL - parcel locker 990 HUF
MPL - home delivery 1990 HUF
PostaPont 990 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these