Szalay-Baróti's history of the Hungarian nation i-iv complete 1896 disc edition nice! Immaculately restored


55.000 HUF 151.95 USD

Item details
Listed: May 02, 2024
Item code: 5783697
Views: 9
Watchers: 3
Seller

iskatel (1727)   
Veszprém county

Response time: 100%in 37 minutes
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 16:43
Member since: April 12, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:19th century
Condition:good
Type of binding:linen
Features:first edition, illustrated

A cimben leirt és a fotókon látható teljes négykötetes a Milleneum évére átdolgpzott,bővitett disz kiadása-1896- -Szépen,alaposan végig restaurált-igy lapról -lapra átnézett példány- a kötéstáblák tisztitottak,konzerváltak-retusálás nincs rajtuk -igazából két kötetnél kellett a gerinc alsó -áés felső peremét rendbe rakni eredeti anyag felhasználásával-meg új j koptatókat kellett bele rakni,valamint pár hiányzó mellékletet eredetivel (donor-kötetből) pótolni. Szépen egybe van az egész sorozat-és egyöntetű mind a négy kötet-egy helyről van.Hiánytalan ,szép a belső-,minden melléklet megvan ,kivéve az öregkori FERENC JÓZSEF HELIOGRAVUR- ÉS NYSOMÁT SE LÁTTAM HOGY BE LETT VOLNA VALAHA KÖTVE-mert az nem mindegyikben van "gyárilag" -a kép jegyzékben sem szerepel amúgy. -firka-és szamárfül mentes-SŐT kiemelném hogy nem szétszáradt -bár kissé barnult ugyan a papirja-ami ennél a sorozatnál sajnos igen gyakori-hanem erős ,tiszta és rugalmas! Megfelelő helyen tárolták nyilván,nem a radiátor mellett.. Az utolsó fotó csak illusztráció-elméletben,ha igaz-ez hiányzik belőle! Az ár erősen az állapotra kalkulált-a már egyre ritkábban fellelhető nyomdafriss példányok jelentősen drágábbak,főleg ebből a Szent Koronás kötés változatból-jóval kevesebb készült ebből annó ,mint a "bizánciból" Postázás kizárólag MPL változatokkal! A súly sajnos a 10-20 kg kategóriába esik ! személyes átvétre kizrólag a vételár leütés utáni mielőbbi átutalása után de akár későbbi időpontban is előre egyeztetve Veszprémben lehetséges!

Tisztelettel kérném a kedves vásárlót ,hogy a leütés után max három napoö9n belül sziveskedjék rendezni az anyagiakat-vagy ha eltérő óhaja lenne -úgy engem szintén ebben az idő intervallumban itt,a GS levelező felületén érdemben megkeresni sziveskedjék egyeztetés céljából-előre is köszönöm! Ha ez ne adj elmaradna úgy sikertelennek értékelve az adás-vételt újra inditom a terméket-szives megértésüket előre is köszönöm!

Dr Szalay József-Dr Baróti Lajos A magyar nemzet története

WODIANER & FIAI CS. és KIR. KÖNYVKERESKEDÉS kiadása 1896

2059 oldal 28x21 cm dúsan aranyozott szinezett kiadói diszkötés

I.kötet 250 ff szövegkép és 34 műmelléklet-II.k. 250 szk. 19 mm-III.k. 325szk.29mm.-IV.k.248szk.36 mm.

nyomtatta WODIANER

Tisztelettel kérném a kedves vásárlókat az anyagiaknak a leütés után való max.három napon belüli rendezésére! Szives megértésüket előre is köszönöm!

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 3935 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these