Cheaper!!! Germany has awakened - a legacy of a famous general from the third reich!

10 db német háborús kitüntetés igazolás!

280.000 HUF 774.42 USD

+ Free shipping
Item details
Listed: February 02, 2024
Item code: 5168572
Views: 1631
Watchers: 13
Seller

vaticana (322)   
Somogy county

Response time: 100%-banin 10 hours
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 07:37
Member since: November 19, 2010
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

I confirm that this item is uploaded for entertainment, educational, scientific, artistic purposes or to provide information about historical events, and I dissent from all ideologies represented by this item.

Egy a Harmadik Birodalom (a második világháború német hadereje) nürnbergi főtisztjének (aki a világháború végén a balkáni/bulgáriai vasúti szállításokért, loggisztikáért felelős vezető volt) hagyatéka!

Az összes kitüntetésének ( 10 darab!) közte a Vaskereszt és a legfontosabb Führer által adományozott igazoló-aláírt okmánya - a kiállító parancsnokok aláírásával. A magyar ( a magyar Vitézi Szék (Rend) vezetőjének, Kisbarnaki Farkas Ferencnek az aláírásával-igazolásával) és ugyanígy bolgár érméje (a bolgár hadügyminiszter által kiadva) maradt meg. Azonban régi gyűjtői tapasztalat - az eredeti aláírt igazoló irat sokkal ritkább és fontosabb a rengeteg példányban másolt és gyártott, erre szakosodott boltban bármikor megvásárolható érménél…azonban az aláíró igazolások szerintem Aranyat Érnek!

Ezenkívül még: családi fotók, valamint a fia fényképe… (Bécs ostromakor halt meg)!

Egy RITKA és értékes KÖNYV - a Deutschland Erwacht - Németország felébredt ! című leghíresebb kiadvány - amely a Goebbels-i propagandagépezet csúcsteljesítménye volt - 1933-ban! Ma is a gyűjtők célkeresztjében van, többek közt a különleges 1,25 m-es kihajtható nürnbergi katonai parádén készült híres fotóval! (Emiatt a fotó miatt is határozták el a Szövetségesek, hogy a nagy náciperek Nürnbergben lesznek!) A kötetben, amely egy vaskos katonai fotóalbum (értékes papírborítója is megvan), amelybe az összes színes és fekete fehér fotómásolatot egyedileg ragasztottak bele - klasszikusa a Harmadik Birodalom dicséretének! Sok fénykép, plakát, irat már csak ezekben a másolatok maradt meg - mivel jónéhány fotó a második világháború alatt eltűnt vagy éppen megsemmisült! Ezeket a könyvből kivéve Németországban egyenként is árusítják...

Ritka - nagyon értékes katonatörténeti gyűjtemény - további kutatásra is érdemes!

Vegye meg most, várom az ajánlatát!

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Kaposvár
Mail free shipping
Mail as fragile 2000 HUF

Others searched for these