German 2nd Vh Infantry Assault Badge (iab / isa)


149.999 HUF 409.08 USD

Item details
Listed: December 10, 2023
Item code: 5464928
Views: 198
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

vaskereszt (69)    
Baranya county

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: April 16, 2024
Member since: March 26, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:1900-1949
Condition:good for its age

I confirm that this item is uploaded for entertainment, educational, scientific, artistic purposes or to provide information about historical events, and I dissent from all ideologies represented by this item.


Kijelentem, hogy a tétel ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem eseményeiről szóló tájékoztatás céljából került feltöltésre és elhatárolódom minden olyan eszmétől, amelyeket ezen tétel képvisel.

Gyalogsági rohamjelvény
Infanterie Sturmabzeichen (ISA) / Infantry Assault Badge (IAB)

Infanterie Sturmabzeichen (ISA) / Infantry Assault Badge (IAB)

A gyártó Deschler & Sohn “Deschler mutant”
Gyalogsági rohamjelvény ezüst fokozat ritka darab

Elsőre kicsit ijesztő tudom ,Sajna "Magyarország jobban teljesít" így ennek a darabnak az ára ezért ennyi ,erről nem én tehetek :( sajnálom , én inden áramat € ban számolok + 17,50 € lett a csomag díj ami nem igazán kedvez az árnak .

Eredetiségére pénz visszafizetési garanciát vállalok


Leütés előtt érdeklődjön a félreértés és a vita elkerülése végett. KÖSZÖNÖM!

A meghirdetett termék eladásának nem célja, hogy előmozdítsa a náci, fasiszta, kommunista, vagy bármely más rendszer ideológiájának terjedését! Az Eladó nem azonosul semmilyen módon az eladásra felkínált tárgyon szereplő jelképek politikai nézeteivel.Ez csupán egy történelmi tárgy korhű , melyet fel lehet használni oktatási célra, gyűjteményi bemutatásra,modern film vagy színházi produkciók készítésére illetve hivatalos egyesületek által szervezett hadijátékok lebonyolítására.

Törvényi háttér:

A Büntető Törvénykönyv 269/B. § (1) bekezdése szerint "Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot,ötágú vörös csillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt; b) nagy nyilvánosság előtt használ; c) közszemlére tesz; ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő." Az idézett jogszabály (2) bekezdése szerint "nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott cselekmény miatt,aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el."

FIGYELEM!

Abban az esetben, ha az eladás lebonyolításakor felmerül az alapos gyanú, hogy a Vevő a megvásárolt árverési tételt más célra használja, mint a fent említett (pl.: rasszista inditatás, közösség elleni izgatás) - az Eladó fenntartja magának a jogot,hogy visszautasítsa a tranzakció lebonyolítását!

kitüntetés jelvény kitűző érem medál náci német világháború világháborús vh öv övcsat antik retró régiség


Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail1500 HUF
Shipping abroad
Anywhere4800 HUF

Others searched for these