1D561 Aranyozott Luxembourg címeres porcelán hamutál 8 cm


5.800 HUF 15.96 USD

Guarantee: eternal  
Item details
Listed: December 06, 2023
Item code: 3493513
Views: 102
Watchers: 1
Offers: 0 offers
Seller

antikvitasok (3030)    
BUDAPEST

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 99.84%
Last login: Today, 08:41
Member since: March 05, 2013
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:ashtray
Manufacturer, brand:other manufacturer, brand

Hibátlan állapotú, vastagon aranyozott négy állásos díszes porcelán hamutál. Luxemburgi Nagyhercegség címer alatt felirat: DRAND DUCHÉ DE LUXEMBOURG

Szélesség: 8 cm
Hosszúság: 8 cm
Súly: 0.075 kg
Luxemburgi Nagyhercegség

Henri nagyherceg 1955. április 16-án született a Chadeau de Betzdorf-ban. 2000 óta hatalmon van, királyi fensége az egyik legszebb uralkodó Európában, igazán szép maradványai vannak ... Lenyűgöző munka foglalkoztatja: a világ egyik legnagyobb bankjának és a tökéletes családnak öt kisgyermekkel való kezelése, akik jól felnőttek ebben a kissé hideg északi országban. Szerencsére anya, a nagyhercegnő hozott egy kis kubai meleget. 1981. február 14. óta házas, némileg kiszabta menyasszonyát (ugyanolyan gazdag és jól született) menyasszonyát. A nagyherceg felhő nélküli vagy szinte életet él ... Első unokája, Gabriel, fia, Louis fia fia, házasságon kívül született, de a születés után néhány hónappal két fiatal szerelmes egyesülésével legitimálta. Phew ... A becsület biztonságos.

Mária Terézia nagyhercegnő 1956. március 22-én született Havannában: caliente! Természetesen Mademoiselle Mestre-nek kezdetben nem volt nemesi címe, de kényelmes vagyona és több mint példaértékű végzettsége volt. New York Gstaad és Genf között hajózik, ahol leteszi a táskáját, svájci lesz és politológiát tanul. És ott, a tanulmányi évek és a humanitárius munkában eltöltött évek alatt a híres találkozás a hercegével bájos. Ez a szép Henri! A február 14-én megtartott esküvő: a szeretet gyönyörű bemutatása egy elit előtt, aki kissé vonakodott egy ilyen bájos közember érkezésétől. A maga nemében úttörő. És igen, sok közönség előtt nyitotta meg az ajtót, akik minden európai bíróságon letelepedtek. Négy fiú és egy lány (Guillaume, Félix, Louis, Sébastien és Alexandra) érkeztek, hogy elkészítsék ezt a csinos, szeretettel teli képet. Annyi van, hogy boldogan fogadta két unokáját: Gabrielt és Noah-t. Jó szuverénként, aki jól végzi munkáját, királyi fensége különféle társadalmi, humanitárius és kulturális szervezetekről gondoskodik.

Forrás: https://leblogdugotha.wordpress.com/2011/05/05/biographies-le-grand-duche-du-luxembourg/

Guarantee conditions

Guarantee: eternal  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash
Cash on delivery
PayPal  

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest IX.
MPL - parcel locker 1650 HUF
MPL - home delivery 1800 HUF
PostaPont 1650 HUF

Others searched for these