Jiri lastovicka contemporary / postmodern 'delta' coffee cup couple, 1988 thun studio


db x 15.500 HUF 42.82 USD
Available: 2 pieces
Sold: 1 piece

Local pickup
Item details
Listed: April 29, 2024
Item code: 4279131
Views: 9
Watchers: 0
Seller

eclectik (219)  
BUDAPEST

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: May 02, 2024
Member since: June 14, 2013
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:tea set & coffee set
Manufacturer, brand:other manufacturer, brand
Age:1970-1989
Style:modern
Marked:marked
Condition:flawless
Originality:original

Jiri Lastovicka kortárs/posztmodern 'Delta' fekete fehér kávéscsésze pár, ezüstözött fogóval, 1988-ból, kivitelező Thun Studio, Csehszlovákia

A "Delta" mokkás szolgáltatás a formájában meglepő. Posztmodern geometriai struktúrák, amelyben a háromszög alakja dominál. Annyira eltér a klasszikus stílusoktól, hogy vonzza a tekintetet. Emellett érdekes elemként vannak jelen az ezüstözött betétek, amelyek a porcelán és a fém kombinációjának benyomását keltik.Szokatlan formája ellenére kényelmes a használata. Ezt természetesen egy jól átgondolt projektnek köszönhetjük, amely mögött egy nagyszerű művész áll.

Jiří Laštovička a prágai Művészeti, Építészeti és Formatervezői Akadémián szerzett diplomát Otto Eckert professzor osztályában. Sikeres szabadúszó szobrászi karrierje mellett életre szóló szenvedélye a porcelánkészletek tervezése. Számos sikeres és díjnyertes porcelánkészlet szerzője, köztük a prágai vár reprezentatív PRESIDENT készlete. Az 1970-es évek óta foglalkozik porcelán domborművekkel, ő tervezte a cseh Business Class vonal berendezéseit. Rendszeresen részt vesz a hóval vagy jéggel való munkával foglalkozó szobrászszimpóziumokon. Ezek az események számos díjat is hoztak számára.

tányérja 12.5cm, csésze 6.5cm, hibátlan állapotban jelzett

Az ár egy párra vonatkozik.


Megtekinthető, átvehető leginkább már Pécsett, a Zsolnay-negyedben, nagyon alkalmanként Budapesten. Postázni általában szinte azonnal tudom(Fox Mpl).

Aki hamar 1-2 stb. napon belül) szeretné megkapni a megvásárolt tárgyat, kérném hogy megvásárlás előtt egyezessen velem üzenetben - gyorsan válaszolok-, mert viszonylag gyakran utazom. Pécsett vagyok személyesen a legtöbbet, Pesten is előfordulok, de van, hogy 1-2 hönapig ott sem

Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 3-5 workdays
Local pickup Budapest IX.

Others searched for these