The listing has ended. The item was not sold. By clicking the button, you can let the seller know that you are interested in buying, and you can ask for a restart of the listing.
Interested

Large faience parrot-shaped porcelain


120.000 HUF 327.75 USD

The seller recommends it as a gift.
Local pickup
Item details
Listed: July 14, 2023
Item code: 4486828
Views: 169
Watchers: 3
Offers: 0 offers
Seller

Atahualpa (2)  
BUDAPEST

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: September 19, 2023
Member since: August 30, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:figurine, statue
Manufacturer, brand:other german porcelain
Age:unknown
Style:antique
Marked:marked
Condition:flawless
Originality:original

A Hertwig porcelán papagájok különlegessége és értéke nem csak a cég hosszú történelmében és a termékek magas minőségében rejlik, hanem abban is, hogy ezek a darabok a kézműves technikák és a művészi hozzáértés csodálatos ötvözetét képviselik. Minden egyes figurát gondosan és precízen készítettek, ami a termékekben megjelenő részletgazdagságban és valósághűségben mutatkozik meg.

A gyűjtők számára a Hertwig porcelánok különösen értékesek, mivel a cég nem alkalmazott tömeggyártási technikákat, így minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. Ez a megközelítés, valamint a termékek magas minősége és művészi értéke teszi a Hertwig porcelánokat igazán különlegessé.

Egy gyűjtő számára a Hertwig porcelán papagájok rendkívül értékesek, mivel ezek a darabok nem csak a művészeti értéküket képviselik, hanem a történelmi és kulturális örökség egy darabját is magukban hordozzák. A Hertwig porcelánok a kézműves hagyományok és a művészi kiválóság emlékeit őrzik, amelyek a mai napig lenyűgözik a gyűjtőket és a művészet szerelmeseit.

Ez a csodálatos Hertwig porcelán papagáj pedig nem csak egy gyönyörű műalkotás, hanem egy régi családi örökség is, amely generációkon át szállt. Ez a darab nem csak a múltat idézi, hanem a jövőbe is tekint, hiszen értéke az idő múlásával csak növekszik. Ezért ez a Hertwig porcelán papagáj kivételesen jó ajánlat minden gyűjtő számára, aki értékeli a kézműves munkát, a művészi kiválóságot és a történelmi örökséget.

Payment options

Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest IV.
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these