Little girl with apple basket. Sarah kay statue with certificate


4.300 HUF 11.70 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: December 05, 2023
Item code: 4213046
Views: 133
Watchers: 1
Seller

gemereu (12)  
Pest county

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 09:07
Member since: June 21, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Subject:people
Material:other statue
Mark/Sign:yes
Age:1940-
Condition:flawless

Sarah Kay-szobrocska, Kislány almáskosárral

A Sarah Kay-kollekció minden darabja korlátozott példányszámban, kizárólag kézi festéssel készült!

A Sarah Kay alkotója: Vivien Kubbos
Sarah Kay a napsütés, a tavasz és a lötyögő szalmakalapok szerelmese. Szívében vidéki lány, aki a hét minden napján a kertészkesztyűt választja a csillogó kiegészítők helyett. Kedvenc farmernadrágja jól bejáratott, és az ideális lábbeli számára az, hogy egyáltalán nincs. Állatbarát, virág- és gyümölcstermesztő, kedvenc helye bárhol a szabadban van - de különösen a kertjében. Kishúg és nagy álmodozó, mélyen törődik a családjával, a barátaival és a világgal, amelyben élnek. Kedves lélekkel és teljes szívvel hisz abban, hogy jobbá és szebbé tehetjük a világot, kezdve a saját kertünkben.

Sarah Kay legmerészebb és legtermékenyebb portfóliójának megalkotója Vivien Kubbos művésznő volt.

A Sarah Kay Collectiont a Valentine Publishing indította el az 1970-es évek elején, és gyorsan népszerűvé vált a lányok körében Ausztráliában, Új-Zélandon, Európa nagy részén és Latin-Amerikában. A Sarah Kay-illusztrációk főként üdvözlőlapokon, cserekártyákon és képeslapokon jelentek meg. Sarah Kay az 1990-es években kiment a divatból; ez azonban csak 2005-ig tartott, amikor újra népszerűvé vált.

Az illusztrációk - és a hasonló tervek alapján készült kis szobrocskák - vonzerejét az idilli képi világ növeli. A legismertebb karakterek, amelyeket Kubbos szabadúszó illusztrátorként az 1970-es évek elején alkotott, Sarah Kay karakterei: falusi környezetben élő, gondtalan megjelenésű, piszeorrú lányok és fiúk. A lányok gyakran viselnek az arcukat félig takaró karimájú szövet főkötőt vagy nagyon nagy szalmakalapot, fodros ruhát és bőrcipőt.

Viven Kubbos kerüli a népszerűséget és nem közöl információkat magáról. Ami biztos: művészetet tanult, és kezdetben egy reklámügynökségnél dolgozott. A Sarah Kay-t gyakran használják Vivien Kubbos írói álneveként, bár a név valójában csak az általa tervezett, jól felismerhető karakterekre utal. A Sarah Kay név apja kutyájának, Sarah-nak a nevéből származik, a Kay pedig a családnév első betűjéből.

Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Local pickupGyömrő
Mail1855 HUF
Mail as fragile3246 HUF
Foxpost - parcel locker1899 HUF
Foxpost - home delivery2499 HUF
GLS - home delivery1710 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these