Set of 18 Hexagon wall protectors


40.000 HUF 112.70 USD

Item details
Listed: January 09, 2024
Item code: 5526922
Views: 149
Watchers: 0
Seller

HomeandSoft (0)  
Veszprém county

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: January 11, 2024
Member since: January 09, 2024
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:flawless

Bevezetés:

A soft falvédők praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak a falak védelmére, különösen az ágy mellett. Ezek a polisztirol alapú elemek vatelin töltéssel rendelkeznek, amelyek körülbelül 2 cm vastagok.

A falvédelem mellett a puha anyaguk meleg érzetet is biztosít a környezetnek.

Felhelyezés előkészítése:

Mielőtt felraknád a soft falvédőket, győződj meg róla, hogy a fal tiszta és száraz legyen. Távolítsd el a port és a szennyeződéseket a felhelyezési területről.

Méret és Elrendezés:

Mérj meg pontosan, hogy meghatározd a falvédők helyét és méretét. A hajlékonyságuk miatt különösen ügyelj arra, hogy megfelelően illeszkedjenek a kívánt területre. Ajánlott előzetesen kijelölni a helyüket ceruzával vagy szalaggal.

Felhelyezés:

A soft falvédőket helyezd a kívánt pozícióba, figyelve arra, hogy ne feszítsd meg erősen, nehogy eltörjenek. Kezdd el az ágy mellett vagy a kiválasztott területen, majd folytasd az egyes elemek fokozatos elhelyezését.

Tépőzáras Ragasztás:

Használd a tépőzáras ragasztást az elemek rögzítéséhez. Az előnye, hogy könnyen eltávolíthatók, és nincs szükség fúrásra. A tépőzáras rendszer segít a stabil rögzítésben, miközben lehetővé teszi, hogy szükség esetén könnyedén eltávolítsd vagy áthelyezd a falvédőket.

Figyelmeztetés:

Vigyázz a hajlékonyságukra, és óvatosan kezeld az elemeket a felrakás során. Ne próbáld meg túlságosan meghajlítani vagy hajtogatni őket, hogy elkerüld az esetleges töréseket.

Karbantartás és Tisztítás:

Időnként ellenőrizd a falvédők állapotát. Ha szükséges, tisztítsd meg őket egy puha, nedves ruhával. Ne használj erős tisztítószereket, esetleg kárpittisztító habot.

Extra Tipp:

Ha változtatni szeretnél a kialakításon, vagy festeni kell a fal mögött, könnyedén távolítsd el a soft falvédőket a tépőzáras rendszer segítségével.

Most már készen állsz élvezni a puhaság és a stílus kombinációját a soft falvédők segítségével az ágyad mellett, miközben a faladat is hatékonyan véded!

Biztonságos Használat Gyermekekkel:

Fontos megjegyezni, hogy a soft falvédők nem alkalmasak három év alatti gyermekek számára.

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy a kisbabád nem próbálja meg szétszedni vagy tönkretenni az elemeket, kérj segítséget, vagy várj, amíg a gyermek eléri a megfelelő életkort.

Gyermekek jelenlétében mindig ügyelj arra, hogy a falvédők biztonságos távolságban legyenek, és ne legyenek elérhetőek a kis kezek számára.

Ez a figyelmeztetés segít megelőzni a lehetséges veszélyhelyzeteket és biztosítja, hogy a soft falvédők biztonságosan szolgálják ki azokat, akik élvezik a kényelmet és stílust a szobájukban.

Most már készen állsz élvezni a puhaság és a stílus kombinációját a soft falvédők segítségével az ágyad mellett, miközben a faladat is hatékonyan véded!

Miért válaszd hexagon falvédőinket?

Egyedi igények szerint rendelhetők:

Az egyediség és a személyre szabás nálunk az első helyen áll! Nálunk mindenki megtalálhatja az ideális színt és mintát, amely tökéletesen illeszkedik az adott helyiség stílusához és szükségleteihez.

Stílusos és tartós kialakítás:

A hexagon falvédőinket a legmagasabb minőségi szabványok szerint készítjük. Hő és hangszigetelő anyagokból állnak, amelyek melegséget és könnyű tisztíthatóságot biztosítanak.

(Az ár a tépőzáras rögzítést tartalmazza.)

Az öntapadós tépőzár nagyszerű választás a falvédőinkhez, hiszen gyors és egyszerű rögzítési megoldás.


Payment options

Wire transfer in advance
PayPal  

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 2-3 weeks
Mail 2600 HUF
Shipping abroad
Europe (non-EU) 8000 HUF

Others searched for these