X. ​Tiffany 9 db-os fali kulcstartó művésztől (Angyalos)


db x 9.850 HUF 27.14 USD
Available: 4 pieces
Sold: 1 piece

Guarantee: eternal  
Item details
Listed: October 28, 2023
Item code: 2681852
Views: 111
Watchers: 2
Offers: 1 offer
Seller

usaezust (242)  
Veszprém county

Verified user

Response time: 100%-ban1 óra alatt
Positive feedback: 100%
Last login: April 29, 2024
Member since: May 20, 2011
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details

Karácsonyi akció! Hármat fizet négyet vihet!

NÉGY KÜLÖN TERMÉKLAPON FELTÖLTÖTT TERMÉKÜNK EGYIDEJŰ MEGVÁSÁRLÁSAKOR A LEGALACSONYABB ÁRÚ TERMÉKET AJÁNDÉKBA (INGYEN) ADJUK!

Tiffany 9 db-os - angyalos -  fali kulcstartó művésztől.

Egyedi kézimunka a készítő Üvegművésztől.Rendkívül elegáns, látványos, praktikus fali kulcstartó 9 darab kulcs-csomó tárolására. Minden előszoba tündöklő dísze lehet! Nem kell többet kulcsait keresgélnie! Családja minden tagjának öröm lesz a kulcsait a helyére tennie!

MÉRETEI: 35,5 cm széles. 10,5 cm magas.Két falba vert szegre is felakasztható.Rendkívül kedvezményes áron, a készítő művész hagyatékából!

Postázás a mindenkori díjszabás szerint

Id. Peák István Üvegművész.A készítő Művészről röviden:
A Tiffany mesterséget az USA-ban tökéletesítette a 70-es években.
Első nyilvános bemutatkozása az 1984-es Plovdivi Világkiállításon volt ahol nagy sikert és elismerés ért el rendkívül különleges egyedi munkáival.Több szabadalommal rendelkezik a díszmű-üveg készítés terén (is).Nagyobb munkái:Magyarországon a Budapesti Értéktőzsde 300 m2-es díszmű-üveg kupolájának elkészítése, a Budapesti OTP székház pénztár-termének díszmű-üveg kupolája, megszámlálhatatlan Egyházi és Világi díszmű-üveg munkák USA-ban, Európában, Világszerte.Külföldön főképpen a tengerentúlon és Nyugat Európában ismertek különleges Tiffany munkái, extravagáns 3D, 4D, Tiffany képei a Vatikánban és számos templomokban, kegyhelyeken, magángyűjteményekben is megtalálhatóak az egész világon.

Átadás, átvétel, postázás:

1.) Postai kiszállítás (postázás) előre utalás után. Törékeny + érték postai csomagként. A postai csomagküldés ára (költsége) az MPL (magyar posta) hivatalos adott árfolyama, vagyis a csomag értékmeghatározása (értéke) + tömege után fizetendő díj. A csomag épségét az átvételkor a postán vagy az átvételkori címen ellenőrizni kell! Ez a garancia feltétele. Ennek elmulasztása a garancia megszűnésével jár, mivel az MPL ehhez köti a (törékeny + érték)  csomag szállítási sérülésének megtérítését.

2.) Személyes átvétel Balatonakarattyán (0 forint), személyes átvételkor 48 óra áll a vevő rendelkezésére a személyes átvételre. 


Guarantee conditions

Guarantee: eternal  

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Local pickup Balatonakarattya
Mail as fragile 4500 HUF

Others searched for these