Sharp sg-400h stereo music center turntable radio amplifier


12.000 HUF 32.82 USD

Item details
Listed: August 01, 2023
Item code: 5180502
Views: 767
Watchers: 2
Seller

vintage_merchant_hu (2)  
Veszprém county

Verified user

Positive feedback: 100%
Last login: April 23, 2024
Member since: August 11, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Condition:with defects

Alkatrésznek vagy felújításra eladó lemezjátszó. Tű és gumipalást hiányoznak, lejátszókar törött, kazetta fedél nem nyílik, gombok hiánytalanul megvannak, plexi zsanérok szintén megvannak külön csomagolva. Életjelet ad, lemeztányér forog, hangfal hiányában egyéb funkciók nem lettek tesztelve. Működésről kérésre videót tudok küldeni.


Specifikáció a képek között.

Átvehető Ajkán vagy Budapest XIV. kerületben. Postázni súlyából (14,5 kg) kifolyólag kizárólag vevő felelősségére postázom előre utalást követően.

Ez a termék egy használt vintage termék, garancia nélkül a képeken látható állapotban kerül értékesítésre. A termék megvásárlásával a vevő tudomásul veszi, hogy ez egy használt vintage termék, amelyen hibák, karcok, repedések, horpadások, horzsolások, hiányosságok, cserélt, esetenként hiányzó alkatrészek lehetnek. A feltöltött képek pontosan az eladó tételről készültek. Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy a leírásban felhívjam a vásárló figyelmét az esetleges hibákra és hiányosságokra, azonban előfordulhat, hogy valami elkerüli a figyelmemet. Kérem, vásárlás előtt mindenképpen alaposan vizsgálja meg a képeket és olvassa el a lírást, hogy felmérje a tétel tényleges állapotát a későbbi csalódások és viták elkerülése végett.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a termék színe a fényképezés fényviszonyai és körülményei függvényében minimálisan eltérhet a képeken látható színtől.

Ha további információra van szüksége vagy kérdése van a tétellel kapcsolatban, kérem, forduljon hozzám!

Payment options

Wire transfer in advance
Cash
PayPal  

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Local pickup Budapest XIV.
Mail 5500 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these