Miért legyen eladó a Galéria Savarián?

Mert a termékeivel egy hatalmas, online vásárlásban jártas vevőközönség fog találkozni, és színvonalas, fokozott védelemmel ellátott, könnyen használható piactéren köthet üzletet a nap 24 órájában.

A Galéria Savarián az alábbi kategóriákba tartozó tárgyait teheti pénzzé:

Miért válassza a Galéria Savariát?

Hatalmas vevőközönség azonnali elérése

Ahhoz, hogy eladásra szánt tárgyai vevőre találjanak egy jól bejáratott, népszerű platformra van szükség.

A Galéria Savaria több mint 15 éve működő piactér, hatalmas, magyar és nemzetközi felhasználókat is magában foglaló közösséggel. A régió egyik vezető online piactere, ahol folyamatosan zajlanak az adásvételek a nap 24 órájában.

Biztos lehet benne, hogy eladó tárgyaival rögtön egy széles, online vásárlásban jártas vevőközönség fog találkozni.

Első a biztonság:
fokozott védelem

Az internetes vásárlás alapja a bizalom. Számunkra első a biztonság, ezért piacterünkön számos védelmi funkcióval segítjük elő, hogy felhasználóink fokozott védelemmel ellátott felületen köthessenek üzletet.

Büszkék vagyunk rá, hogy eladóink véleménye szerint a Galéria Savaria biztonságos piactér, amelyet minőségi vevőkör alkot. Így nemcsak nagyobb biztonságban érezhetik magukat, de az adásvételek lebonyolítása is rugalmas.

Akár díjmentes, korlátlan termékfeltöltés

A Galéria Savarián a fix áras hirdetések feltöltése díjmentes.

Sőt, mennyiségi korláttal sem kell számolnia. Töltse fel az eladásra szánt, már nem használt tárgyait és spórolja meg a termékfeltöltési díjakat. A fix áras termékek 12 hónapig lesznek elérhetőek, amelyeket bármikor könnyedén megújíthat a beépített funkciók segítségével.

Termékeit akár aukción is indíthatja, ennek részleteiről lejjebb talál további ismertetőt.

Gondos, emberközpontú ügyfélszolgálat

Tudjuk, hogy nem mehet minden mindig zökkenőmentesen. Akár technikai jellegű, akár adásvétellel kapcsolatos kérdés merül fel, ügyfélszolgálatunk rövid időn belül a felhasználóink segítségére lesz.

Nálunk nem fog robot válaszokkal találkozni. Valós emberek állnak rendelkezésére, hogy segítsenek és megnyugtató megoldást kínáljanak minden esetleges problémára.

Változatos eladási formák

Fix áron vagy aukción indítja a terméket?

Fix áras hirdetés

A fix áras hirdetés esetén az eladó egy előre meghatározott áron kínálja a terméket, amely azonnal megvásárolható. A a legtöbb tárgy esetén ez a bevált eladási forma.

Tipp: Állítsa be az alkuképes opciót fix áras hirdetésénél, így a vevők ajánlatot is tehetnek Önnek, ezzel is növelve a sikeres eladás esélyét.

Aukciós hirdetés

Ritkább, esetleg nagyobb érdeklődésre számot tartó tárgyat kínál eladásra? Ebben az esetben érdemes megfontolni az aukció indítását.

Az aukciós formátumban az eladók meghatározhatnak egy kezdő árat, amelytől a vásárlók licitálásba kezdhetnek. A licit végén a legmagasabb ajánlatot tevő személy nyeri meg a tárgyat.

Mivel segítjük a Galéria Savaria eladóit?

Termékkínálat, eladások átlátható kezelése

Feltöltött termékeit könnyedén áttekintheti és bármilyen módosítást könnyedén elvégezhet a Termékeim oldalon. Eladott termékeit ugyancsak egy külön felületen találja meg és egyszerűen nyomon követheti az eladások állapotát. Sőt, a fontosabb eseményekről a vásárlót is automatikusan értesítjük, hogy eladóként erre már ne kelljen időt szánnia.

Eladást segítő beépített funkciók

A Galéria Savarián számos beépített funkcióval segítjük az eladókat, hogy termékeik minél több vásárlóhoz juthassanak el és minél rugalmasabb legyen az adásvétel megkötése. Például tegye alkuképessé a terméket és alkudjon meg a vevőkkel a beépített alkuopció segítségével. Kiemelési opciók, leárazás, ajánlatküldési lehetőség az érdeklődőknek, hogy csak párat említsünk.

Hatékony kapcsolattartás

A Galéria Savarián a felhasználók egy profi üzenőfelületen keresztül tarthatják egymással a kapcsolatot, így mindig naprakész lehet az érdeklődők megkereséseit illetően és biztonságos felületen folytathat beszélgetést, ez a csalók rémálma.

Az üzenetrendszer további hasznos funkciókkal segít abban, hogy minél hamarabb létrejöjjön a sikeres üzlet.

Értékelési rendszer

A Galéria Savarián az eladók és a vásárlók értékelik egymást. Ezek a visszajelzések mindenki számára elérhetőek a felhasználók adatlapján, így a közösség tagjai teljes képet kaphatnak egymásról és ismeretlenül is kialakulhat a bizalom.

Ezen túlmenően a Galéria Savaria algoritmusa az értékeléseket is figyelembe veszi az esetleges szankciók, korlátozások aktiválásakor.

Töltse le a Galéria Savaria mobilalkalmazást is!

4.9
1000+ értékelés alapján
Érje el bárhol a Galéria Savariát és értesüljön azonnal az Ön számára fontos eseményekről!
Kezelje termékeit, eladásait bárhol, bármikor
Üzenet, ajánlat, új rendelés érkezett? Kérjen azonnali értesítést!

További ízelítő a funkciókból

Kedvenc eladó

A vásárlók megjelölhetik kedvenc eladóikat és értesítést kérhetnek akkor, ha a kedvenc eladójuk új terméket tölt fel. Szerezzen minél több visszatérő vásárlót és használja ki ezt az automatikusan működő reklámlehetőséget! Töltse fel termékeit és a vásárlók automatikusan értesülnek az újdonságokról!

Termékfigyelés

A termékfigyelő funkcióval nemcsak egy listába gyűjthetik a vásárlók az őket leginkább érdeklő termékeket, de értesítőt is kérhetnek ha bármilyen fontos esemény történik a hirdetéssel. Például ha eladóként Ön leárazza a terméket, automatikusan értesítjük erről a termék iránt érdeklődőket.

Keresés mentése

A keresés mentése funkció lehetőséget biztosít arra, hogy bárki értesítőt kérjen akkor, ha őt érdeklő hirdetést töltenek fel a Galéria Savariára. Érdemes tehát minél több eladó termékét feltölteni, hiszen csak így válik láthatóvá a lehetséges vásárlók számára.

Ajánlat a megfigyelőknek

Eladóként egyedi ajánlatot küldhet a termék megfigyelőinek. Ez egy hatékony módja annak, hogy vásárlásra ösztönözze a terméke iránt érdeklődő vásárlókat és hogy elősegítse a sikeres üzletet.

Eladó védelem - Kinek engedélyezi a vásárlást?

A Galéria Savarián a vásárlók biztonsága mellett nagy hangsúlyt fektetünk az eladók védelmére is. Az alapértelmezett biztonsági szinten felül az eladók saját belátásuk szerint további feltételeket állíthatnak leendő vásárlók számára, ezzel szűrve, hogy kikkel kívánnak üzletet kötni.

Gyűjtemények

A Galéria Savarián a felhasználók termékválogatásokat hozhatnak létre különböző tematika, koncepció mentén. A tartalmas és gondosan összeválogatott gyűjtemények ösztönözhetnek és segíthetik a vásárlókat abban, hogy új termékeket fedezzenek fel.

Vélemények a Galéria Savariáról

Bné. T. Julianna

Nagyon szeretem! Minden színvonalas, könnyen kezelhető. Az adminok segítő készsége és oda figyelése egyszerűen felülmúlhatatlan! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

G. Magdolna

Nagyon szeretem a Galéria Savariát. Nagyszerű választék, ellenőrzött eladók. Az oldal könnyen kezelhető. Ha szükséges mindig segítenek. Érdemes regisztrálni. Sok tárgyat vásároltam és adtam el. Itt minden érdekességet megtalálható. Igényes oldal és biztonságos. Szeretek itt lenni.

Fné. Zs. Éva

Fantasztikus ez az oldal! Kb. 6 éve vagyok tagja...Én imádom! Eladóként vevőként is! Igazi kincseket talál itt az ember, de ha bármilyen okból valamelyik kis kincsétől válna meg az ember, akkor is nagyon jó! Színvonalas, biztonságos, és nagyon korrekt oldal! Köszönöm, hogy tagja lehetek! 🤗💗

K. Katalin

A Galéria Savariát azoknak ajánlom akik megbízható keretek között szeretnének vásárolni, eladni.

K. Ferenc

Megbízható, a termékválaszték szépen felfutott az utóbbi években. A nyomonkövetés rendkívűl részletes. És nem utolsó szempont: könnyen kezelhető!

L. Ferenc

Nagyon sok szép termék között, elfogadható áron lehet vásárolni. A Galéria Savaria részéről az ellenőrzés kitűnő, megbízható eledókat, és vevőket engedélyez. Köszönöm!

D. Györgyi

Nagyon jó, mert megszűri az eladókat, vevőket, és szép dolgokat lehet találni!

D. Balázs

Telefonon is könnyebben kezelhető, mint sok eladásra létrehozott oldal.

B. Zita

Profi a kialakítás, a jelzőfunkciók, a felület és a biztonság.

B. Veronika

Kiváló, könnyen kezelhető oldal, nagy hangsúlyt fektetnek a korrekt, ügymenetre! Itt nem lehet következmény nélkül lehúzni embereket, mert ha igazságtalanul negatívot adnak kivizsgálják. Sok oldalon voltam jelen, de eddig ez a legjobb! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Fülöp K.

Ilyen magas nívójú alkalmazással még nem találkoztam. Precíz, tiszta, könnyen használható! Még az eladók és az áruk is kvalitásosak.:) Jól esik megnyitni!

Sz. Katalina

A piactér, tényleg kiváló, színvonalas a megjelenés, működés korrekt, egyszerű felhasználóbarát a kezelő felület..99%-ban nívós eladó gárda, és a működtetővel korrekt partneri kapcsolat...Valahogy a "simlis" eladókat-vevőket, már az elején kiszűrték, lemorzsolódtak...1 szóval jó az egész.

M. Valéria

Ez egy tökéletesen működő, európai színvonalú, online felület, korrekt vásárlókkal és eladókkal.

Fné Zs. Éva

Színvonalas, és megbízható oldal, nagyon szeretem, eladóként, és vásárlóként is!

Császár M.

Nagyon szeretem. A legszebb darabok innen vannak. Ellenőrzött eladók. Csak úgy nézegetni is jó, ha felújítanék, ötleteket keresni. És végre egy oldal, aminek szuper a keresője!

D. Zsuzsanna

Csak a legjobbakat tudom elmondani. Igényes, korrekt mind a vétel, mind az eladás. Lekövethető, megbízható oldal. Csak ajánlani tudom!

Gábor M.

Szeretem a piacteret. Minden, szinte minden megtalálható. Korrekt és a rendszer megbízható. A használók oldalai láthatóak, az értékelések alapján is tudom, hogy kivel kötök "üzletet". A szabályok egyertelműek. Sok szép tárgyat vettem és adtam el itt.

Hogyan működik?

1
Töltse fel termékeit!

Fotózza le, majd töltse fel eladásra szánt termékeit pár kattintással.

A Galéria Savarián korlátlan mennyiségű termék tölthető fel, érdemes akár valamennyi eladásra szánt termékét feltölteni, hiszen sosem lehet tudni, hogy épp mire van kereslet a vásárlók részéről.

Emlékeztető: a fix áras hirdetések feltöltése díjmentes, így nincs veszítenivalója.

2

Eladásra szánt tárgyai azonnal megjelennek a Galéria Savaria vásárlóközönsége számára.

3
Kezelje eladásait, építse ki jóhírnevét!

Az aktuális eladásait egy átlátható felületen követheti nyomon. A Galéria Savaria különböző beépített funkciókkal segíti az eladókat abban, hogy minél rugalmasabb legyen az adásvétel lebonyolítása.

Gyűjtse a pozitív visszajelzéseket, építse ki jóhírnevét az értékelések segítségével és növelje bevételeit a Galéria Savariával.

Hasznos információk

Mennyibe kerül?
Honnan tudom, hogy nekem való-e a Galéria Savaria?

Készen áll?
Érje el a vásárlók hatalmas tömegét és tegye pénzzé eladásra szánt tárgyait színvonalas, fokozott védelemmel ellátott online piactéren!