Termékek
Összes kategóriában
részletes keresés

Hogyan vásárolhatok?

Keresés

Találja meg könnyedén azokat a termékeket, amelyek érdeklik Önt és indítson keresést a Galéria Savaria bármelyik aloldaláról a fejlécben található keresőmező segítségével.
Ha nincs konkrét elképzelése vagy csak egyszerűen böngészne a folyamatosan bővülő kínálatban, kattintson a termékek gombra és használja a lapozás funkciót az oldalak közötti lépegetéshez. Amennyiben egy konkrét kategóriában lévő termékek iránt érdeklődik, a bal oldalon megjelenő kategórialistában választhat a felkínált opciók közül, amelyekre kattintva további alkategóriák segítségével finomíthatja a találati listát.
Amellett, hogy a több termékkel rendelkező eladók folyamatosan növelik a kínálatukban szereplő termékek számát, a Galéria Savaria közössége folyamatosan bővül új eladókkal és egyre több magánszemély, kereskedő és galéria dönt úgy, hogy a Galéria Savarián kínálják eladó termékeiket. Érdemes tehát sűrűn visszalátogatni.

Tudjon meg többet

Kérdezzen az eladótól

Ha bármilyen kérdése van egy termékkel kapcsolatban, bátran kérdezzen az eladótól. A Galéria Savaria biztonságos üzenetrendszerén keresztül üzenhet a termék eladójának. Tegyen fel bármilyen kérdést a termékkel kapcsolatban és bizonyosodjon meg róla, hogy minden kérdésére választ kapott, amire szüksége volt ahhoz, hogy megvásárolja a terméket. Az elérhetőségeit saját biztonsága és adatainak védelme érdekében nem adjuk ki mindaddig, amíg a rendszeren keresztül meg nem vásárolja a terméket.

Tudjon meg többet

Vásároljon, licitáljon vagy tegyen ajánlatot

Az, hogy a Galéria Savarián miként vásárolhat meg egy terméket attól függ, hogy az eladó milyen eladási formát választott a termék feltöltése során.
Fix áras termék esetén könnyedén megvásárolhatja a terméket a terméklapon található Megvásárolom gombra kattintva vagy megteheti ajánlatát az Ajánlatot teszek gombot választva, ha az eladó alkuképesnek jelölte meg a terméket.
Aukciós hirdetés esetén tegye meg licitjét és kövesse figyelemmel az aukció alakulását. Javasoljuk, hogy licitálás során ajánlja meg azt a maximális összeget, amelyet hajlandó kifizetni a termékért. Így az automatikus licit segítségével az Ön által meghatározott összeghatárig növeljük a licitjét, ha más felhasználó is licitál a termékre.
A vásárlást követően a Galéria Savaria rendszere lehetővé teszi, hogy részletekbe menően megbeszéljék a termék szállításának, fizetésének részleteit.

Tudjon meg többet

Építsen ki jó hírnevet

Ne felejtsen el véleményt írni a tranzakcióról. Az értékelések a Galéria Savaria alappilléreinek egyike. Ha tranzakciót bonyolít, azaz elad vagy vásárol a Galéria Savaria rendszerén keresztül, értékeléseket szerez, amelyek megjelennek a publikus adatlapján. Az értékelések segítségével a felhasználók megoszthatják a másokról és a tranzakciókról alkotott véleményüket, illetve tapasztalataikat a közösség többi tagjával.

Tudjon meg többet