Kézműves alkotásokat készít?
Csatlakozzon a Galéria Savariához eladóként!

Fedezze fel piacterünket, ahol több tízezer aktív vásárló keres minőségi kézműves termékeket
Növelje bevételeit színvonalas és megbízható felületünk segítségével
Töltsön fel korlátlan mennyiségű alkotást díjmentesen és élvezze az azonnali láthatóságot

Ismerje meg a Galéria Savariát!

A Galéria Savaria 15 éve működő online piactér, amely az évek során a régió egyik legnépszerűbb hirdetési platformjává vált.

Büszkék vagyunk rá, hogy felhasználóink körében indított elégedettségi felméréseken visszatérő vélemény, hogy a Galéria Savaria megbízható, átlátható és színvonalasan működő adásvételi felület, amelyet korrektség jellemez. Ezek mind olyan értékek, amelyek fontosak számunkra és amelyeket a kezdetek óta szem előtt tartunk.

Alig várjuk, hogy a kézműves alkotóközösség tagjai is ugyanilyen pozitív élményekkel gazdagodjanak oldalunk használata során. Mi azért fogunk dolgozni, hogy a Galéria Savaria az az online piactér legyen, ahova a közösség tagjai örömmel térnek vissza böngészni, eladásaikat, vásárlásaikat intézni és amit jó szívvel ajánlanak tovább ismerőseiknek.

Miért a Galéria Savaria?

Színvonalas, könnyen használható

Tudjuk, hogy kézműves alkotóként mennyire fontos, hogy egy megbízható és igényes platformon mutathassa be az alkotásait.

A Galéria Savaria nem csak átlátható és letisztult, de a felhasználói élményre is nagy figyelmet fordítunk. Az oldal fejlesztése során minden esetben arra törekszünk, hogy minden funkció egyértelmű és egyszerűen használható legyen.

Fokozott védelem, minőségi vevőkör

Az internetes vásárlás alapja a bizalom. Piacterünkön számos védelmi funkcióval segítjük elő, hogy felhasználóink fokozott védelemmel ellátott felületen köthessenek üzletet.

Büszkék vagyunk rá, hogy eladóink véleménye szerint a Galéria Savariát minőségi vevőkör alkotja, így nagyobb biztonságban érezheti magát, és az adásvételek lebonyolítását is a rugalmasság jellemzi.

Díjmentes és korlátlan termékfeltöltés

A Galéria Savarián a fix áras hirdetések feltöltése díjmentes, így kézműves alkotásait ingyenesen töltheti fel.

Sőt, mennyiségi korláttal sem kell számolnia. Töltse fel akár teljes árukészletét díjmentesen, mutassa be alkotásait hatalmas vásárlói közönség előtt és spórolja meg a termékfeltöltési díjakat. A termékek 12 hónapig lesznek elérhetőek, amelyeket bármikor könnyedén megújíthat a beépített funkciók segítségével.

Gondos, emberközpontú ügyfélszolgálat

Tudjuk, hogy nem mehet minden mindig zökkenőmentesen. Akár technikai jellegű, akár adásvétellel kapcsolatos kérdés merül fel, ügyfélszolgálatunk rövid időn belül a felhasználóink segítségére lesz.

Nálunk nem fog robot válaszokkal találkozni. Valós emberek állnak rendelkezésére, hogy segítsenek és megnyugtató megoldást kínáljanak minden esetleges problémára.

Még milyen funkciókkal segítjük az eladókat?

Termékkészlet, eladások átlátható kezelése

Feltöltött termékeit könnyedén áttekintheti és bármilyen módosítást egyszerűen elvégezhet a Termékeim oldalon. Az árukészlet naprakészen tartása még sosem volt ilyen egyszerű.

Hasonlóképpen, az eladott termékeit is egy külön felületen találja, így egyszerűen nyomon követheti az eladásait és vásárlóit pár kattintással értesítheti a rendelés állapotáról.

Eladást segítő funkciók, profi kereső

A Galéria Savarián számos beépített funkcióval segítjük az eladókat, hogy alkotásaik minél több vásárlóhoz juthassanak el és minél rugalmasabb legyen az adásvétel megkötése.

A profi kereső mellett, részletes kategóriarendszer segíti a vevők tájékozódását és emellett az eladók további funkciók használatával növelhetik eladási esélyeiket.

Beépített üzenetrendszer

A Galéria Savarián a felhasználók egy profi, belső üzenőrendszeren keresztül tarthatják egymással a kapcsolatot.

Az üzenetrendszer további hasznos funkciókkal segít abban, hogy minél hamarabb létrejöjjön a sikeres üzlet.

Értékelési rendszer

A Galéria Savarián az eladók és a vásárlók értékelik egymást. Ezek a visszajelzések mindenki számára elérhetőek a felhasználók adatlapján, így a közösség tagjai teljes képet kaphatnak egymásról és ismeretlenül is kialakulhat a bizalom.

Építse ki jóhírnevét az értékelések segítségével!

Töltse le a Galéria Savaria mobilalkalmazást is!

Érje el bárhol a Galéria Savariát és értesüljön azonnal az Ön számára fontos eseményekről!
Kezelje termékeit, eladásait bárhol, bármikor
Üzenet, ajánlat, új rendelés érkezett? Kérjen azonnali értesítést!

Eladást segítő funkciók kézműves alkotókra szabva

Termékvariációk

Gyakran előfordul, hogy az alkotó több változatban is kínálja a termékét. Pl. egy karkötő készülhet több színben, egy táska különböző méretben és így tovább. Hozzon létre termékvariációkat egyetlen hirdetésen belül!

Automatikusan megújuló hirdetések

Az automatikusan megújuló termék eladás esetén továbbra is elérhető marad és a vevő több darabot is vásárolhat belőle. Így az eladónak nem kell egy-egy eladás után újra és újra feltölteni a terméket.

Személyre szabhatóság

Egyedi felirattal vagy egyéb módosítással tudja ellátni a terméket? A feltöltés során megjelölheti a személyre szabhatóság opciót. Ha a beállítás aktív, akkor a hirdetés oldalán erre külön felhívjuk az érdeklődők figyelmét és rugalmasan kezelheti az egyedi kéréseket.

Készleten van vagy megrendelésre készül a termék?

Beállíthatja, hogy egy már kész vagy egy megrendelésre készülő terméket hirdet. Megrendelésre készülő termék esetén lehetőség nyílik az elkészítési idő megjelölésére is. Ennek köszönhetően egyszerűen kínálhat szélesebb választékot a vásárlóknak vagy reagálhat a piaci igényekre.

Mit mondanak a Galéria Savaria felhasználói?

Ilyen magas nívójú alkalmazással még nem találkoztam. Precíz, tiszta, könnyen használható! Még az eladók és az áruk is kvalitásosak.:) Jól esik megnyitni!

Fülöp K.

Ez egy tökéletesen működő, európai színvonalú, online felület, korrekt vásárlókkal és eladókkal.

M. Valéria

Színvonalas, és megbízható oldal, nagyon szeretem, eladóként, és vásárlóként is!

Fné Zs. Éva

Kiváló, könnyen kezelhető oldal, nagy hangsúlyt fektetnek a korrekt, ügymenetre! Itt nem lehet, ok nélkül lehúzni embereket, mert ha igazságtalanul, negatívot adnak kivizsgálják. Sok oldalon voltam jelen, de eddig ez a legjobb! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

B. Veronika

A piactér, tényleg kiváló, színvonalas a megjelenés, működés korrekt, egyszerű felhasználóbarát a kezelő felület..99%-ban nívós eladó gárda, és a működtetővel korrekt partneri kapcsolat...Valahogy a "simlis" eladókat-vevőket, már az elején kiszűrték, lemorzsolódtak...1 szóval jó az egész.

Sz. Katalina

Nagyon szeretem. A legszebb darabok innen vannak. Ellenőrzött eladók. Csak úgy nézegetni is jó, ha felújítanék, ötleteket keresni. És végre egy oldal, aminek szuper a keresője!

Császár M.

Csak a legjobbakat tudom elmondani. Igényes, korrekt mind a vétel, mind az eladás. Lekövethető, megbízható oldal. Csak ajánlani tudom!

D. Zsuzsanna

Szeretem a piacteret. Minden, szinte minden megtalálható. Korrekt és a rendszer megbízható. A használók oldalai láthatóak, az értékelések alapján is tudom, hogy kivel kötök "üzletet". A szabályok egyertelműek. Sok szép tárgyat vettem és adtam el itt.

Gábor M.

Hogyan működik?

1
Töltse fel alkotásait!

A Galéria Savarián korlátlan mennyiségű termék tölthető fel, érdemes akár a teljes kínálatot feltölteni, hiszen sosem lehet tudni, hogy épp mire van kereslet a vásárlók részéről.

Mivel a fix áras termékek feltöltése díjmentes, ezért eladóként nincs igazán veszítenivalója. Amit viszont nyerhet: az egyszerűség, a költséghatékonyság és a nagyobb elérés, így a felszabaduló időt, energiát a kreatív alkotásra fordíthatja.

2

Alkotásai azonnal megjelennek a Galéria Savaria vásárlóközönsége számára.

3
Növelje bevételeit, építse ki boltjának jóhírnevét!

Az aktuális eladásait egy átlátható felületen követheti nyomon. A Galéria Savaria különböző beépített funkciókkal segíti az eladókat abban, hogy minél rugalmasabb legyen az adásvétel lebonyolítása.

Gyűjtse a pozitív visszajelzéseket, építse ki jóhírnevét az értékelések segítségével és növelje bevételeit a Galéria Savariával.

Hasznos információk

Mennyibe kerül?
Honnan tudom, hogy nekem való-e a Galéria Savaria?
Még mit hirdethetek a Galéria Savarián?

Készen áll?
Fedezze fel az új kézműves világot és növelje a bevételeit!