Army chest table, bar table


78.990 HUF 214.89 USD

Guarantee: 1 year  
Item details
Listed: September 18, 2023
Item code: 4471156
Views: 201
Watchers: 2
Seller

varazsdekor (2)  
Csongrád county

Verified user

Positive feedback: no feedback
Last login: Today, 07:38
Member since: March 15, 2022
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Age:1900-1949
Condition:flawless

Igazán romos állapotban került hozzánk, a felnyíló teteje teljes cserére szorult. Mivel próbáltuk megőrizni az autentikusságát így csak a legszükségesebb elemeket cseréltük ki. A feliratot is próbáltuk megmenteni. A láda belseje 4mm kemény fából készült, rétegelt lemezzel van bélelve. Kialakítva a 6db boros pohár tartóját, két kis polccal a pálinkás poharak részére. 3db kis akasztót helyeztünk el a palackozott italok részére. A polcok alatt kis salátás tál kapott helyett, illetve a másik polc alá az üveghordó került. A világítást elemmel működő LED lámpa biztosítja.

Az asztal külsején a fém részeket rozsdamentesítettük, festettük, antikoltuk. A fa felületet csiszoltuk, alapoztuk, szórással festettük majd 3D-s stencil technikával mintát helyeztünk a láda felnyíló tetejére és belsejére. Két réteg lakkal zártuk a felületet. A lábak egyedi méretezésűek, sarokvassal merevítve, stílusában hozzá illő, funkcióját tekintve stabil jó teherbírású lábakat alakítottunk ki.

Összességében egy igazán egyedi, látványos megjelenésű, többfunkciós kisbútor született, ami egy nappaliba, legénylakásba nem mindennapi látványt nyújt.

A termék a dekorációkat nem tartalmazza (italok)!

A bárasztal tartalmazza:

  • 6db borospohár
  • 6db pálinkás pohár
  • 1db kínáló tál
  • 1db üveghordó.

Guarantee conditions

Guarantee: 1 year  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Processing time shows how long it will take the seller after payment to package and dispatch the item. It gives the buyer an idea about when the package is expected to be dispatched after payment.
Mail4990 HUF

Others searched for these