The listing has ended. The item was not sold. By clicking the button, you can let the seller know that you are interested in buying, and you can ask for a restart of the listing.
Interested

LUXUS TITÁNIÁBÓL KÉSZÜLT NŐI LÁNC NAGYON KOMOLY DARAB ÉS ÉRTÉKES ÚJ ÚJ.


9.500 HUF 26.25 USD

Item details
Listed: May 03, 2023
Item code: 2933185
Views: 271
Watchers: 4
Offers: 0 offers
Seller

Garancia100 (2824)    
Tolna county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Yesterday, 17:00
Member since: February 22, 2016
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:necklaces, pendants
Material:titanium
Color:gray
Gender:women's
Condition:flawless

Az ékszerészetben a titánt noviciátus fémnek tartják, mivel kevesebb, mint tíz éve használják. Ennek ellenére nagy népszerűségnek örvend. Fémes-szürkés színű, luxus kinézetű, könnyű, de ennek ellenére szilárd és nagy kopásállósága van. Ellenáll a korróziónak, még a klórnak és a tengervíznek is. Ezért a titánból készült ékszereket nyugodtan viselhetik a strandon vagy a tengerben is.

 A természetben csak oxigénvegyületekben fordul elő, leggyakoribb titán tartalmú ásványok a rutil és az ilmenit. Jelentős lelőhelyei Ausztrália, Észak Amerika, Skandinávia és Malajzia. Az ékszerkészítésben a titánt elsősorban a luxus karórák, piercingek és gyűrűk gyártásánál használják. A titánból készült ékszerek élettartama hosszú, kemények, ellenállóak, könnyűek, kicsi a súlyuk, egyszerű az ápolásuk és jó áruk van. 

A titán ellentétben az arannyal, ezüsttel vagy platinával, sokkal keményebb és a belőlük készült ékszereket nagyon nehezen lehet megrongálni. Mi több a titán egészségre nem káros, nem allergizál és nem okoz bőrirritációt. Ezért a leggyakoribb anyag a piercingek gyártásánál, melyek a test különböző részeivel érintkeznek. A titán kis sűrűségű, 43%-al könnyebb, mint a sebészeti acél vagy a volfrám. Egyedüli hátránya talán csak az, hogy magas nyomásnál megkarcolódhat a felszíne vagy reakcióba léphet különböző kémiai elemekkel, melynek hatására elszíneződhet.


Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1 workday
Mail 795 HUF

Others searched for these