LUXUS TITÁNIÁBÓL KÉSZÜLT NŐI LÁNC NAGYON KOMOLY DARAB ÉS ÉRTÉKES ÚJ ÚJ.


9.500 HUF 25.93 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. május 03.
Termékkód: 2933185
Megtekintések: 268
Megfigyelők: 4
Ajánlatok: 0 ajánlat
Eladó adatai

Garancia100 (2823)    
Tolna megye

Hitelesített felhasználó

Gyorsan válaszol az üzenetekre
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: Ma, 13:09
Regisztráció: 2016. február 22.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:nyaklánc, függő
Anyag:titán
Szín:szürke
Nem:női
Állapot:hibátlan

Az ékszerészetben a titánt noviciátus fémnek tartják, mivel kevesebb, mint tíz éve használják. Ennek ellenére nagy népszerűségnek örvend. Fémes-szürkés színű, luxus kinézetű, könnyű, de ennek ellenére szilárd és nagy kopásállósága van. Ellenáll a korróziónak, még a klórnak és a tengervíznek is. Ezért a titánból készült ékszereket nyugodtan viselhetik a strandon vagy a tengerben is.

 A természetben csak oxigénvegyületekben fordul elő, leggyakoribb titán tartalmú ásványok a rutil és az ilmenit. Jelentős lelőhelyei Ausztrália, Észak Amerika, Skandinávia és Malajzia. Az ékszerkészítésben a titánt elsősorban a luxus karórák, piercingek és gyűrűk gyártásánál használják. A titánból készült ékszerek élettartama hosszú, kemények, ellenállóak, könnyűek, kicsi a súlyuk, egyszerű az ápolásuk és jó áruk van. 

A titán ellentétben az arannyal, ezüsttel vagy platinával, sokkal keményebb és a belőlük készült ékszereket nagyon nehezen lehet megrongálni. Mi több a titán egészségre nem káros, nem allergizál és nem okoz bőrirritációt. Ezért a leggyakoribb anyag a piercingek gyártásánál, melyek a test különböző részeivel érintkeznek. A titán kis sűrűségű, 43%-al könnyebb, mint a sebészeti acél vagy a volfrám. Egyedüli hátránya talán csak az, hogy magas nyomásnál megkarcolódhat a felszíne vagy reakcióba léphet különböző kémiai elemekkel, melynek hatására elszíneződhet.


Fizetési opciók

Banki előre utalás

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Postázás795 HUF

Mások ezeket keresték még