Angel aura quartz crystal healing mountain crystal cluster 657 carat


15.500 HUF 42.76 USD

Guarantee: 7 days  
Item details
Listed: December 11, 2023
Item code: 4901127
Views: 304
Watchers: 2
Seller

Bonitaa (765)    
Somogy county

Verified user

Very responsive to messages
Positive feedback: 100%
Last login: Today, 07:50
Member since: December 02, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:medals, brooches, pins
Color:white
Material:silver
Stone:crystal
Gender:women's


Titanium vagy bizmutgőzben fürdetett hegyikristályokat hívunk angyal aura kvarcnak: hatása különösen erős azok számára, akik új célokat szeretnének kitűzni és elérni. Azáltal, hogy segít tisztázni, hogy mit szeretnénk, és hogyan fejezzük ki azt, a kristály támogat minket abban, hogy megteremtsük életünkben az egyedi elképzeléseket. Ez a kő segít elfojtani a külvilág zaját, vagy bármilyen belső zavaró tényezőt, így könnyebben vizualizálhatjuk elménkben a vágyott célokat, és munkálkodhatunk annak megvalósításán.

Az ásvány viselése tudatosságra, éber jelenlétre ösztönöz. A fizikai és szellemi világ összekapcsolásának egyik legjobb kövének tartják. Segít az isteni energiával való kommunikációban, és harmóniát teremt lelkünkben. Nagyon népszerű a kristály gyógyítók, sámánok és a lelki útmutatást kereső emberek körében, a legjobb energiaerősítőnek tekintik. Aura erősítőként ismert, tisztító energiát biztosít, amely segít összehangolni valamennyi csakránkat.

energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.

Mentálisan: segíti a figyelem–összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.

A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást.

Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.

Gyógyhatása: a hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

Guarantee conditions

Guarantee: 7 days  

Payment options

Wire transfer in advance

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-2 workdays
Mail 790 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these