Il gioiello di Florence vintage large brooch


18.000 HUF 49.63 USD

Item details
Listed: August 04, 2023
Item code: 5129386
Views: 180
Watchers: 2
Seller

MCL962 (79)    
BUDAPEST

Verified user

Positive feedback: 100%
Last login: Today, 10:52
Member since: August 23, 2014
Why do buyers choose Galeria Savaria?
Learn more about the actions to make our online marketplace more secure and convenient. Details
Type:medals, brooches, pins
Color:silver
Material:steel
Condition:flawless

Nagyon látványos, nagy méretű jelzett bross. Olaszországban készült, kézműves termék. Galvanizált fém alap. Körben kristálydíszítéssel, közepén lucite burokban apró szárított nefelejcs virágokkal. Súlyos darab, blézerre, kabátra ajánlom. Igazi ritkaság, egyedi darab. Jelzett.

Méretei: (cm)

8*4

Magassága: 1,5

"Az Il Gioiello-t 1978-ban alapították kis gombgyárként, amely tevékenységének első éveiben minden típusú és anyagú gomb gyártására szakosodott.

Gabriele Nuti, az alapító nagyszerű vállalkozói szellemmel és erős karizmával az évek során átalakította az üzletet, és a termékpalettát a Bijoux minden területére kiterjesztette.

A 90-es években vásárolt egy laboratóriumot olyan műanyagok feldolgozására, mint a plexi, rodoid, galalit, acetát és mások.

A művészi tartalmat és a magas kézműves hagyományokat ötvöző nagyszerű képességének köszönhetően rövid időn belül kezdett együtt dolgozni és együttműködni a kor legnagyobb stylistjaival: Gianfranco Ferrètől Ferragamóig, majd Gai Mattiolo, Gianmarco Venturi, Chiara Boni, Gianni Versace, Gucci, Armani, Dior, Celine…

Ma az Il Gioiello di Firenze referenciapont a divatalkalmazások területén Olaszországban és külföldön egyaránt. Együttműködünk a főbb olasz és nemzetközi luxusmárkákkal.

Egyedi alkotásokat készítettünk a high fashion szektor számára.

Magasan képzett munkatársaink, mint például makettkészítők, szobrászok és metszők, egyedi darabokká alakítják ügyfeleink elképzeléseit, tökéletes egyensúlyban a hagyomány és a modernitás között."

Payment options

Wire transfer in advance
Cash

Shipping options

Shipping from: Hungary
Processing time: 1-3 workdays
Local pickup Budapest XII.
Foxpost - parcel locker 1199 HUF
MPL - parcel locker 1195 HUF
Shipping abroad
Seller doesn't ship this item to your destination.

Others searched for these