Il Gioiello Di Firenze vintage nagy méretű bross


18.000 HUF 48.98 USD

Termék információk
Feltöltés ideje: 2023. augusztus 04.
Termékkód: 5129386
Megtekintések: 175
Megfigyelők: 2
Eladó adatai

MCL962 (79)    
BUDAPEST

Hitelesített felhasználó

Válaszadás: 100%-ban55 perc alatt
Pozitív értékelések: 100%
Utolsó belépés: 2024. április 23.
Regisztráció: 2014. augusztus 23.
Miért választják a vásárlók a Galéria Savariát?
Tudja meg, milyen lépésekkel tesszük biztonságosabbá és kényelmesebbé online piacterünk használatát. Részletek
Terméktípus:medál, bross, kitűző
Szín:ezüst
Anyag:acél
Állapot:hibátlan

Nagyon látványos, nagy méretű jelzett bross. Olaszországban készült, kézműves termék. Galvanizált fém alap. Körben kristálydíszítéssel, közepén lucite burokban apró szárított nefelejcs virágokkal. Súlyos darab, blézerre, kabátra ajánlom. Igazi ritkaság, egyedi darab. Jelzett.

Méretei: (cm)

8*4

Magassága: 1,5

"Az Il Gioiello-t 1978-ban alapították kis gombgyárként, amely tevékenységének első éveiben minden típusú és anyagú gomb gyártására szakosodott.

Gabriele Nuti, az alapító nagyszerű vállalkozói szellemmel és erős karizmával az évek során átalakította az üzletet, és a termékpalettát a Bijoux minden területére kiterjesztette.

A 90-es években vásárolt egy laboratóriumot olyan műanyagok feldolgozására, mint a plexi, rodoid, galalit, acetát és mások.

A művészi tartalmat és a magas kézműves hagyományokat ötvöző nagyszerű képességének köszönhetően rövid időn belül kezdett együtt dolgozni és együttműködni a kor legnagyobb stylistjaival: Gianfranco Ferrètől Ferragamóig, majd Gai Mattiolo, Gianmarco Venturi, Chiara Boni, Gianni Versace, Gucci, Armani, Dior, Celine…

Ma az Il Gioiello di Firenze referenciapont a divatalkalmazások területén Olaszországban és külföldön egyaránt. Együttműködünk a főbb olasz és nemzetközi luxusmárkákkal.

Egyedi alkotásokat készítettünk a high fashion szektor számára.

Magasan képzett munkatársaink, mint például makettkészítők, szobrászok és metszők, egyedi darabokká alakítják ügyfeleink elképzeléseit, tökéletes egyensúlyban a hagyomány és a modernitás között."

Fizetési opciók

Banki előre utalás
Készpénz

Szállítási opciók

Szállítás innen: Magyarország
Feldolgozási idő: 1-3 munkanap
A feldolgozási idő megmutatja, hogy az eladónak a fizetéstől számítva mennyi időre van szüksége a tárgy becsomagolásához és feladásához. Ez alapján tájékozódhat a vevő, hogy a fizetést követően mikor várhatja a csomag feladását.
Személyes átvételBudapest XII.
Foxpost - csomagautomata1199 HUF
MPL - csomagautomata1195 HUF
Külföldi szállítás
Az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre.

Mások ezeket keresték még